Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Ενισχυτές
Συγκριτικό τεστ modelling ενισχυτών
denisgiann:
Υπαρχει κανας χριστιανος να βγαλει moddelling ενισχυτη( η πεταλιερα) που να φορτωνει τα τελευταια moddeling software που κυκλοφορουν στα pc?Αυτο θα ηταν σουπερ.Να εχεις το Overloud η το Revalver μεσα...και μετα ας ερθουν να σου πουν οτι ο ηχος δεν ειναι πειστικός.Κατι σαν το v-pedal αλλα σε ανθρωπινη τιμή.......πλεον τα εργαλεια που εχουν οι κιθαριστες στην διαθεση τους ουτε τα ονειρευονταν πριν κατι χρονια.Τον ηχο ενος πραγματικου ενισχυτη τον πλησιαζεις πλεον ακομα και με free plugins.To μονο που λειπει πλεον ειναι ενα host μηχανημα να τα τρεχει.....γιατι δεν νοειται να δινεις φραγκα για ενα modelling μηχανημα και να εχεις ενα free plugin στο pc που του ριχνει ηδη στα αυτια....αλλα ουτε και να κουβαλας ασταθη pc onstage.
KILLER_TONE:
Ειχα ασχοληθει πριν λιγο καιρο παρα πολυ με τους modeling amps μεχρι που δοκιμασα τον vypyr . Το μηχανημα ειναι μιλια μπροστα απο τα υπολειπα . Με λιγο ψαξιμο εχεις απιστευτους ηχους που με τραβηγμενη κουρτινα θα σου λεγαν οτι παιζεις με λαμπατο . Για τα λεφτα του ο καλυτερος amp ever.
Jezus:
Τον vypyr15 τον πηραμε δωρο σε ενα φιλο, οποτε εχω ασχοληθει αρκετα μαζι του.
Για το μεγεθος του και τα χρηματα του ειναι απλως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αν ηταν και πιο αυτονοητος/ευκολος ο χειρισμος του θα μου αρεσε πιο πολυ. Καμια σχεση με σκουπιδια στυλ spider2 κτλ.
Δεν θα εφτανα στο σημειο να χαρακτηρισω τον ηχο του λαμπατο, αλλα ειναι ενας ενισχυτης με πολυ καλο ηχο.
noe13:
Ειδικα το μεταλ gain του πολλες φορες το προτιμω απο τη λαμπα που εχω!!!
Jezus:
Καλα το τι προτιμα ο καθενας δεν εχει να κανει με αν ακουγεται λαμπατο ή οχι :) και εγω εχω τρανζιστορ ενισχυτες για να περνω συγκεκριμενους ηχους, και απο το torpedo πολλες φορες στελνω και λιγο direct σημα στην ηχογραφιση για να μην θυμιζει λαμπα κτλ ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση