Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

Ξεκίνημα Αρχάριου με Ακουστική κιθάρα

<< < (4/5) > >>

jorimkian2:
Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 300. Θα παίξω με solid καπάκι με κάνατε και το κατάλαβα. Τώρα εφόσον δεν θα συναντήσω διαφορές στον ήχο σε cutaway και κανονική λέω να πάρω την πρώτη μιας που Μ αρέσε και περισσότερο. Εξάλλου δεν είναι κανένα τεράστιο μπάτζετ για να το κλάψω. Αλλά κυρίως θα παίξω χωρίς ενισχυτή και ηχογράφηση. Μόνο αυτό με προβληματιζει. Κατανοώ ότι σε απλή ακουστική ειναι καλύτερο το όργανο. Και γέρνω προς την aj 220. Μ αρέσει πολύ και οπτικά.

Απόλλων:
Aν είσαι σίγουρος ότι θέλεις ηλεκτροακουστική, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη Harley Benton που παρέθεσα στο πρώτο μήνυμά μου. Έχει σχήμα jumbo, δηλαδή λίγο μικρότερο από μια dreadnought, έχει καπάκι από συμπαγές ξύλο και είναι ενδιαφέρουσα εμφανισιακά. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να τη βρεις μόνο στον Thomann, γεγονός όμως το οποίο σού δίνει το δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 30 μέρες αν την παραγγείλεις και δεις ότι δεν σού αρέσει.

jorimkian2:
Σε ακουστική μέχρι 300€ solid και γενικά μια καλή αξιοπρεπής κιθάρα τι μπορώ να δω; Να έχω το νου μου σε yamaha? Όπως καταλάβατε προβληματίστηκα πολύ με το αν θα πρέπει να επιλεξω ηλεκτροακουστική ενώ θα παίζω unplugged. Θα ήθελα να την πάρω από naka για να βάλω και δόσεις με πιστωτική ότι αγοράσω. Οπότε το thomman μάλλον απορρίπτεται

GVen:

--- Παράθεση από: jorimkian2 στις 30/03/21, 00:17 ---Σε ακουστική μέχρι 300€ solid και γενικά μια καλή αξιοπρεπής κιθάρα τι μπορώ να δω; Να έχω το νου μου σε yamaha? Όπως καταλάβατε προβληματίστηκα πολύ με το αν θα πρέπει να επιλεξω ηλεκτροακουστική ενώ θα παίζω unplugged. Θα ήθελα να την πάρω από naka για να βάλω και δόσεις με πιστωτική ότι αγοράσω. Οπότε το thomman μάλλον απορρίπτεται

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπες στο skroutz  και θα δεις πολλές κιθάρες να συγκρίνεις. Δες ποιες πληρούν αυτά που σου λέμε εδώ και έπραξε αναλόγως. Όσο για δόσεις, όλα τα μικρομάγαζα κάνουν.
Προσωπικά θα σου πρότεινα κάποιο απ τα μικρότερα μαγαζιά. Δες ποια θες, ορατούς ένα τηλέφωνο και μιλά τους και ότι αποφασίσεις να πάρεις, ζητά τους να σου κα ουν κι ένα σεταρισμα. Δε θα σου πουν Όχι. Εγώ αυτό έκανα και μου έφεραν το όργανο, άψογο. Κι ο νακας πιστεύω θα σου κάνει σεταρισμα, αλλά στα πιο μικρά έχεις πιο άμεση συνεννόηση.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις sigma. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ Αυτή που έπιασα στα χέρια μου. Κοίτα επίσης για Ibanez, cort, epiphone, yamaha, lag.
Ότι θες εδώ είμαστε να σε συμβουλεψουμε.

Απόλλων:

--- Παράθεση από: jorimkian2 στις 30/03/21, 00:17 ---Σε ακουστική μέχρι 300€ solid και γενικά μια καλή αξιοπρεπής κιθάρα τι μπορώ να δω; Να έχω το νου μου σε yamaha?
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν θα έλεγα ότι οι Yamaha με συμπαγές καπάκι γύρω στα 300 Ευρώ από το Νάκα (FS800, FG700, FG800, FG820) είναι καλύτερες από την Epiphone AJ-220S ή από τις Sigma (000M, 0ΜΜ ή DM, ανάλογα με ποιό σχήμα σώματος σού αρέσει). Οπότε εγώ θα επέλεγα μια από αυτές, ή θα το έψαχνα σε άλλα μαγαζιά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View