Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

Ξεκίνημα Αρχάριου με Ακουστική κιθάρα

<< < (2/5) > >>

GVen:

--- Παράθεση από: jorimkian2 στις 23/03/21, 23:21 ---Πολύ σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα. Τα καταστήματα είναι κλειστά οπότε αδύνατο να πιάσεις και να ακούσεις κάποιο όργανο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μιλάμε γενικά αυτή τη στιγμή...ούτως ή άλλως δε θα πάρω ακουστική...έχω μια απλη, πλην τίμια harley benton, που με καλύπτει για τώρα.

Στην περίοδο αυτή που όλα είναι κλειστά και θες να πάρεις κιθάρα, στηρίζεται σε κριτικές άλλων κυρίως, κοιτάς τις λεπτομέριες του κάθε οργάνου, Ρωτάς και το φόρουμ... ;) ;) ;)... κοιτας κανενα βιντεο στο youtube, αποφασιζεις και παίρνεις το ρισκο. Έτσι έκανα με την κιθάρα της αδερφής μου, έτσι έκανα και με τις 3 κιθάρες που εχω, καθότι και οι 3 ήρθαν από εξωτερικό. Κι εχω. Μείνει ικανοποιημένος απ όλα.

jorimkian2:
Γενικά προτιμάς cutaway η όχι? Σίγουρα είναι βολικό η cutaway για τον προφανή λόγο αλλά μήπως επηρεαζει τον ήχο ειδικά σε μια μη ηλεκτροακουστική;Ή δεν έχεις συναντήσει διάφορες;. Επίσης στο thomann έχει preview τους ήχους που παράγει κάθε κιθάρα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει και έτσι ώστε να βοηθηθει

GVen:

--- Παράθεση από: jorimkian2 στις 24/03/21, 00:16 ---Γενικά προτιμάς cutaway η όχι? Σίγουρα είναι βολικό η cutaway για τον προφανή λόγο αλλά μήπως επηρεαζει τον ήχο ειδικά σε μια μη ηλεκτροακουστική;Ή δεν έχεις συναντήσει διάφορες;. Επίσης στο thomann έχει preview τους ήχους που παράγει κάθε κιθάρα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει και έτσι ώστε να βοηθηθει

--- Τέλος παράθεσης ---
Δε νομίζω να υπάρχει ακουστική με cutaway...Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Όσο για τους ήχους του Thomann μη τους εμπιστεύεσαι...Ωρες ώρες νομίζω ότι είναι ίδιοι σε όλες τις κιθάρες. Καλύτερα youtube.

jorimkian2:
Ποια η γνώμη σου για αυτήν εδώ; https://www.nakas.gr/prd/epiphone-aj-210ce-ltd-ilektroakoistiki-kithara-me-thiki-vintage-sunburst.

GVen:

--- Παράθεση από: jorimkian2 στις 29/03/21, 02:57 ---Ποια η γνώμη σου για αυτήν εδώ; https://www.nakas.gr/prd/epiphone-aj-210ce-ltd-ilektroakoistiki-kithara-me-thiki-vintage-sunburst.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δε λειτουργεί το link...για δες το πάλι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View