Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

Plasmolifting Σωλήνες PRP

(1/1)

danita:
PRP θεραπεία (plasmolifting)
- είναι μια από τις λίγες φυσικές θεραπείες που βοηθούν στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου και στην αναζωογόνηση του δέρματος. Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση του ίδιου του αίματος του ασθενούς από το οποίο απελευθερώνεται πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, το οποίο στη συνέχεια εγχέεται σε ορισμένες περιοχές του δέρματος.
Plasmolifting Σωλήνες PRP
Εκτός από τη διευκόλυνση της πήξης του αίματος, τα αιμοπετάλια περιέχουν επίσης αυξητικούς παράγοντες και ειδικές πρωτεΐνες που προάγουν την επούλωση, ξεκινούν νέο σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων και διεγείρουν τα κύτταρα για την αναγέννηση νέου ιστού. Οι ενέσεις αναζωογόνησης προσώπου PRP στοχεύουν τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στα αιμοπετάλια σας για να τονώσουν το σώμα σας για να παράγουν κολλαγόνο.
Η θεραπεία PRP (plasmolifting) χρησιμοποιείται για να ανανεώσει την επιδερμίδα σας και να αφαιρέσει τις λεπτές ρυτίδες και να αποκαταστήσει το δέρμα σε μέρη όπου υπάρχουν ουλές (για παράδειγμα, μετά από ακμή).
Καθώς μεγαλώνετε, η ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης που παράγεται στο σώμα σας μειώνεται φυσικά, γεγονός που οδηγεί στην εμφάνιση αφυδατωμένου δέρματος, βαθιών γραμμών και ρυτίδων. Η θεραπεία PRP επιλύει αυτά τα προβλήματα σε όλα τα στρώματα του δέρματος, από την εξώτατη επιφάνεια έως τα βαθύτερα δερματικά στρώματα.
Ενώ οι συνήθεις θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου λειτουργούν με την τόνωση της επιδιόρθωσης του δέρματος από το εξωτερικό, το PRP στοχεύει στη βελτιστοποίηση των φυσικών πόρων επισκευής του σώματος για να θεραπεύσει το δέρμα και τους βαθύτερους ιστούς από το εσωτερικό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες δομές τόσο του εξωτερικού στρώματος του δέρματος όσο και των υποδόριων ιστών, παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη και πληρότητα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View