Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας στίχοι και ποιήματα

Συλλογή στίχων - Ζητείται εθελοντής

<< < (2/11) > >>

Απόλλων:
Να ρωτήσω κι εγώ σαν (ας πούμε...) καλό παιδί που τώρα μόλις είδε αυτό το thread.

Νομίζω ότι η συγκέντρωση και ομαδοποίηση των ποιημάτων σε ένα αρχείο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά ως διαδικασία, αν και πιθανόν να αποδειχτεί χρονοβόρα λόγω του όγκου ποιημάτων που έχουν μαζευτεί στην κατηγορία. Είναι εμφανές όμως ότι η αναφορά του Κιθαρωδού σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά (μορφοποίηση, χρώματα, γραφικά, εξώφυλλα κλπ) έδωσε την εντύπωση ότι πιθανόν να χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις πέρα από μια απλή μεταφορά των ποιημάτων σε ένα αρχείο Word. Ειδικά από τη στιγμή που το αρχείο αυτό θα ανέβει στη σελίδα και θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και αναζήτησης συγκεκριμένων στίχων ανάλογα με τον αποστολέα, την ημερομηνία αποστολής και άλλες παραμέτρους. Υποθέτω ότι γι αυτό δεν βρέθηκαν εθελοντές μέχρι στιγμής, πέρα από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι πολλοί εδώ μέσα αναλώνονται σε σχόλια και κριτικές για τα (κατ' αυτούς) κακώς κείμενα του Κιθάρα χωρίς να επιδεικνύουν την παραμικρή διάθεση να προσφέρουν κάτι ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Σίγουρα θα πρέπει να δοθούν περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει και τι είδους γνώσεις χρειάζονται. Αν εγώ μπορώ, θα αναλάβω ευχαρίστως το ρόλο αυτό και επιπλέον χωρίς να γίνω διαχειριστής της κατηγορίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί ο αγαπητός Πάρης θεώρησε ότι η ιδιότητα του συντονιστή θα μπορούσε να είναι κίνητρο ώστε να αναλάβει κάποιος αυτή τη δουλειά.

Εν αναμονή...

monalizagreen:
Δυστυχώς οι γνώσεις μου είναι μάλλον ανύπαρκτες...
             :-\  :-\   :-\

Gnome:
Γράφτηκα στο κιθάρα μόνο γιατί είδα αυτό το θέμα. Αν δεν έχει βρεθεί κάποιος ευχαρίστως να βοηθήσω να μεταφερθούν όλοι οι στίχοι στο word! Διευκρινήστε όμως για τα εξώφυλλα και κάποια άλλα που είπατε.

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Η συγκέντρωση των στίχων στο Word σε ένα αρχείο και με την σωστή σειρά έχει ήδη γίνει, δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα γενικό σουλούπωμα, με όσο το δυνατόν περισσότερη σημασία στη λεπτομέρεια, δηλαδή:

- Αφαίρεση όσων μηνυμάτων δεν είναι στίχοι
- Αφαίρεση πρόσθετων κειμένων, σχολίων, κλπ
- Διόρθωση ορθογραφικών λαθών, σημείων στίξης
- Επιλογή γραμματοσειρών, χρωμάτων, περιθωρίων, κλπ
- "Χτένισμα" της γενικής εμφάνισης

Για να το πω με άλλα λόγια: Αν έχετε κάποιο βιβλίο με στίχους ή ποιήματα στη βιβλιοθήκη σας, ανοίξτε το και δείτε το: ΕΤΣΙ θέλουμε να γίνει!

Gnome:
Ωραία αυτό που ζητάς δεν είναι τόσο τρομερό. Νομίζω πως μπορεί να γίνει!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View