Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

Αύξηση ταχύτητας

<< < (3/4) > >>

juggernot breaker*:
ε παλι το ιδιο πραγμα πρεπει να κανεις...
προγραμμα και σωστη μελετη....
και πανω απ ολα υπομονη...

Salinas:
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Μάζεψα τις συμβουλές σας κι έχω στρωθεί στη μελέτη έχοντας ξαναβρεί κάτι που κανένας Stetina και κανένας Satriani δε μπορεί να δώσει: τον ενθουσιασμό ότι μοιράζομαι τον ίδιο κόπο και την ίδια λαχτάρα με όλους. Να 'στε όλοι καλά, και οι shredders, shreddάρετε λίγο και για μένα μέχρι να έρθω κι εγώ στην παρέα...  :) :) :)

Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:
Κάτι τελευταίο, σχετικά με τη μελέτη, και το βιβλίο του Stetina.
1)Εφόσον μεχρι ενός σημείου νιώθεις μια άνεση, σε τέμπο κάτω απο αυτό το σημείο, κάνε πιο πολύπλοκες ασκήσεις.
2)Δούλεψε το alternate picking. Εγώ είχα μάθε με το μπακάλικο τρόπο τη πένα, 4 χρόνια τώρα, και τώρα, βλέπω βελτίωση σε αυτή τη πτυχή.
3)Πιάσε τη κιθάρα σωστα.Δώσε σημασία στην ελευθερία των χεριών.Η στάση της κλασικής κιθάρας, δεν είναι έτσι για να μοιάζουμε με geeks ;D ;D ;D ;D. Αλλα για να επιτρέπει και στα 2 χέρια να είναι ελεύθερα, χωρίς να ζορίζεται ο καρπός.
4)Ανέλυσε το πρόβλημα σου.Είναι το δεξί χέρι? Το αριστερό? Ο Συγχρονισμός?

Οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρώ να την απαντήσω.

Υ.Γ. Ομολογώ, οτι δεν συμφωνώ, με τις προηγούμενες ασκήσεις που προτάθηκαν, αλλα προτιμώ, να μην αρχισουμε να λέμε ποια άσκηση είναι καλύτερη, απο την άλλη... :-\ :-\

gigantas:

--- Παράθεση από: Μεταβαρόνος Isnogood στις 28/03/07, 11:42 ---Υ.Γ. Ομολογώ, οτι δεν συμφωνώ, με τις προηγούμενες ασκήσεις που προτάθηκαν, αλλα προτιμώ, να μην αρχισουμε να λέμε ποια άσκηση είναι καλύτερη, απο την άλλη... :-\ :-\

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαφωνω σε αυτο,ας πει ο καθενας ποιες κανει παραπανω για να το βοηθησουν.Εχει 1000000000 ασκησεις γιαυτο το λεω  ;)Εγω τη χρωματικη τη κανω στα 130 και αλλες απο 90-110 και ασχολουμαι κανα μηνα.Κανω ομως μεχρι τωρα 4-5 ασκησεις.Κανε οτι ειπαν οι παραπανω και ακου μια συμβουλη απο εμενα.
Ανεβα στα 95 η οπου κολλας.
Δεξι χερι παιζεις κανονικα αλλα παιζεις 4α.
Οταν εισαι ανετος κανε τα 8α.
Οταν εισαι ανετος και με αυτα κανε τα 16α.

Παλιο κλασικο κολπο  ;) ;)
Δοκιμασε το  ;D ;D

newGuitarMan:

--- Παράθεση ---Υ.Γ. Ομολογώ, οτι δεν συμφωνώ, με τις προηγούμενες ασκήσεις που προτάθηκαν, αλλα προτιμώ, να μην αρχισουμε να λέμε ποια άσκηση είναι καλύτερη, απο την άλλη... Undecided Undecided
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι ασκήσεις που είπα πιο πριν δε νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά η χρωματική για ανάπτυξη ανεξαρτησίας μεταξύ των δακτύλων, η άλλη με τα 15-0-0-0-0-0-0-0-14-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-κλπ.κλπ. για εξάσκηση με την πένα και συγχρονισμό με το ρυθμό και οι κλίμακες για να αποκτήσει καλή συνεργασία και συγχρονισμό ανάμεσα στα δύο χέρια του ο φίλος Salinas.
Πολύ καλό είναι και αυτό που είπε ο PlusYeaR και συνήθως πετυχαίνει (με κάποια όρια βέβαια).
Καλή μελέτη φίλε!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View