Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας στίχοι και ποιήματα

Μέχρι 5 μηνύματα και 1 νέο θέμα ανά 24ωρο σε αυτόν τον πίνακα!

(1/1)

Βραζίλης:
Σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε την λογοδιάρροια στον πίνακα Δικοί μας στίχοι και ποιήματα, θέσαμε ως όριο αποστολής μηνυμάτων το: 5 μηνύματα ανά ημέρα (είτε πρόκειται για νέο θέμα είτε για σχολιασμό)

Τα "μηνύματα ανά ημέρα" μετράνε από τη στιγμή που θα γίνει προσπάθεια για αποστολή και 24 ώρες προς τα πίσω. Δηλαδή στις τελευταίες 24 ώρες μπορείτε να έχετε γράψει μέχρι 5 μηνύματα. Το πλήθος μηνυμάτων ανά ημέρα ΔΕΝ μηδενίζεται με την αλλαγή της ημερολογιακής ημέρας.

Σημείωση: Το όριο μηνυμάτων ανά ημέρα μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση

Να τονίσουμε εδώ ότι ο πίνακας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα φτιάχτηκε για στιχουργούς και ποιητές που έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν, κάτι που βγαίνει από την ψυχή τους και έχει ωριμάσει μέσα τους ώστε να μπορεί να αποτυπωθεί με τα κατάλληλα επιλεγμένα λόγια. ΔΕΝ είναι χώρος για να πετάμε στιχάκια της στιγμής που γράψαμε στο πόδι όταν είχαμε ανία. Παρακαλούμε κρατήστε υψηλό το επίπεδο των γραπτών αυτού του πίνακα.

Τα μέλη που σχολιάζουν τους στίχους και τα ποιήματα του παρόντος πίνακα, παρακαλούνται να είναι φειδωλοί στο πλήθος των σχολιασμών τους: να σχολιάζουν μόνο όταν κάποιοι στίχοι ή ποιήματα τους άγγιξαν βαθιά, ώστε να γράφουν μια όσο το δυνατόν πληρέστερη κριτική. ΔΕΝ έχει πολύ νόημα για κανέναν το να σχολιάζετε με 1-2 λέξεις ("μ'άρεσε", πολύ καλό", "μπράβο", "ευχαριστώ"), ή με 1-2 αόριστες έως άσχετες φράσεις.

Βραζίλης:
Σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης του παρόντος πίνακα από νέα θέματα με στίχους/ποιήματα μελών (συνήθως καινούργιων) που από υπερβολικό ζήλο δημοσιεύουν πολλά ποιήματά τους μαζί, δημιουργήθηκε ένας αυτόματος περιορισμός νέων θεμάτων σε αυτόν τον πίνακα, και είναι 1 νέο θέμα ανά 24ωρο.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας. Αυτό γίνεται και για το δικό σας καλό, μιας και όταν δημοσιεύευτε πολλά ποιήματα την ίδια στιγμή οι αναγνώστες είτε δυσανασχετούν είτε δυσκολεύονται στο να σχολιάσουν όλα αυτά τα ποιήματα μαζί. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να υπάρχει η καλύτερη των διαθέσεων από τον δημιουργό που μπορεί απλά να ενθουσιάστηκε από αυτήν εδώ την περιοχή και να θέλει να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο γρήγορα, αλλά παρακαλούμε να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση. Εδώ θα'μαστε και θα τα λέμε... δεν χρειάζεται βιασύνη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View