Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Γνώμες για Ibanez

(1/47) > >>

psomas:
Σας αρέσουν σαν κιθάρες; Εμένα μου φαίνονται ευκολόπαιχτες και πολύ "γρήγορες"!

Papamix:
Δώσε και κανένα άλλο στοιχείο βρε αδερφέ, και καμιά πληροφορία για τα μοντέλα... ετοιμάζομαι σε λίγες μέρες να πάρω μία...

psomas:
εγώ έχω μια Ibanez rg 270 dx. Για αρχή είναι πολύ καλή. Έκανε γύρω στα 500 ευρώ(Δεν είμαι σίγουρος).Τώρα βγήκε το καινούριο μοντέλo. Ακριβότερα μοντέλα προσφέρουν καλύτερο ήχο. Πάντως γενικώς, αξίζουν τα λεφτά τους σαν κιθάρες και έχουν αρκετά λεπτές ταστιέρες με αποτέλεσμα το χέρι σου να γλιστράει πιο έυκολα και γι' αυτό βολεύουν για γρήγορα solo. Αν θες τον πιο "σκληρό", heavy ήχο, τότε θες Ιbanez! www.ibanez.com Check this out για άλλα μοντέλα.

KoRn:
           Kαλα,ibanez θα παρεις?Οι ibanez ειναι καλες οι σχετικα ακριβες(του satriani ας πουμε)αλλα τα πιο φτηνα μοντελα......... :P
           βρες μια jackson ps(performer series)και θα γουσταρεις πολυ πιο πολυ,με γυρω στα 500-600 ευρω.
           εγω εχω την jackson ps-3 ανισο V....
           Eχω παιξει και με ibanez σαν του παιδιου και πιστευω ειναι κλασης ανωτερες οι jackson
           Αλλα και παλι δεν θελω να ειμαι απολυτος εσενα μπορει να σε βολευουν και οι fender η οι BC-rich,πριν παρεις κατι ψαξτο καλα,να βρεις αυτην την κιθαρα που σε βολευει............

ερεβος:
Ευκολοπαιχτες μεν αλλα τα φθηνα μοντελα (και βασικα γι αυτα μιλαμε παντα καθοτι τα πανακριβα ολων των εταιριων ειναι πολυ καλά) ειναι χαλι μαυρο με ηχο σκατα....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View