Ειδικά θέματα > Ηχογραφήσεις και Στούντιο

Απορία!

(1/6) > >>

gers:
Σκέφτομαι να κάνω μια direct ηχογράφηση (της πλάκας μάλλον, μιας και η κάρτα ήχου μου δεν είναι και η καλύτερη) και έχω μια απορία...

Ο ενισχυτής μου (marshall mg15dfx) έχει emulated line out! Μπορώ να συνδέσω αυτήν την έξοδο του ενισχυτή με την μικρή είσοδο της κάρτας ήχους μου (αυτή που βάζουμε τα μικρόφωνα) κανονικά ή παίζει να δημιουργηθεί κανά πρόβλημα?

Επίσης η συνδεσμολογία:
κιθάρα-->ενισχυτής--(emulated line out)-->κάρτα ήχου είναι ΟΚ?

Joevaicci:
Ενισχυτή  κατευθείαν σε κάρτα? Δε θα καεί η κάρτα?

korax_ole:
λογικα και απ'οτι γνωριζω η εισοδοι αυτες στις καρτες αυτες ειναι για line σημα. εφοσον ο ενισχυτης εχει εξοδο line out, εστω και  οπως την ονομαζει emulated η ταση που βγαζει ειναι η ταση  ενος line σηματος... η καρτα τιποτα δεν θα παθει... στην χειροτερη να σου παραμορφωθει το σημα..οχι dist..με την κακη ενοια,θα peakαρει! απλα χαμηλωσε το ενισχυτη....

gers:
Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω μετατροπέα από μεγάλο jack (καλώδιο κιθάρας) σε μικρό (υποδοχή κάρτας ήχου) σε κατάστημα με ηλεκτρονικά?

Fteo:
Αν δεν βρεις έτοιμο αυτό που ζητάς και δεν θέλεις να φτιάξεις ένα καλώδιο μόνος σου, μπορείς να πάρεις ένα έτοιμο από μαγαζί ηλεκτρονικών που να έχει και στις δύο άκρες την ίδια επαφή (μικρό ή μεγάλο jack) και ένα αντάπτορα και είσαι έτοιμος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View