Περι μουσικής > Αναζήτηση τραγουδιών

Τραμπαρίφας - Τα ήσυχα βράδια

(1/1)

dandy:
Παιδιά γεια σας. Ψάχνω δύο επανεκτελέσεις τραγουδιών και θα ήθελα αν ήξερε κάποιος από εσάς να με βοηθήσει. Το πρώτο είναι το κλασσικό "Ο Τραμπαρίφας", έχει γίνει μια πρόσφατη σχετικά ψιλοροκ διασκευή η οποία παίζεται αρκετά συχνά από το Δεύτερο Πρόγραμμα -εναλλάσσονται ανδρική και γυναικεία φωνή στα κουπλέ, κανείς τους δεν μου θύμισε κάτι - και το δεύτερο είναι τα "Ήσυχα Βράδια", σε μια αρκετά lounge εκδοχή. Στο δεύτερο τραγούδι η χροιά θύμιζε έντονα Φοίβο Δεληβοριά, χωρίς όμως να είναι αυτός. Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ a priori.

Epiphone:
Για τον Τραμπαρίφα να ξέρεις πως είναι μια διακευή του Στάθη Δρογώση και τραγουδάει μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και άλλη μια ηθοποιό (συγνώμη μου διαφεύγει το όνομα) για το θεατρικό που έπαιξε πέρσυ αλλά θα πάιξει και εφέτος "Δε μπορώ να μείνω μόνη μου".. Το άλλο δεν το έχω ακούσει...

dandy:
Epiphone σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Όσο για τα Ήσυχα Βράδια, βρήκα τελικά ότι πρόκειται για εκτέλεση του Ρένου Χαραλαμπίδη, στο cd  "Lounge Ιστορίες" του Ηλία Κατελάνου. Μήπως υπάρχει κάπου διαθέσιμο μαζί με τον Τραμπαρίφα του Δρογώση; Ειδικά για την περίπτωση του Δρογώση, εφόσον πρόκειται για τραγούδι θεατρικής παράστασης, μου φαίνεται δύσκολο..

V a n:
Ο Χαραλαμπίδης υπάρχει.Μήνυμα σε λίγο ;)

dandy:
Vany, σε ευχαριστώ πολύ !!  :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View