Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Οι 10 καλύτερες Tele μέχρι 300 Ευρώ

<< < (9/9)

theycallmepacos:
Squier Affinity Telecaster Butterscotch Blonde, MY2020

Ψάχνοντας για μία πιο "γνήσια" Telecaster, κι έχοντας πάλι δει κάτι τόνους video youtube, έψαχνα μία Squier Affinity Tele στο κλασικό butterscotch.

To οποίο, για όσους δίνουν σημασία σε θέματα αισθητικής της κιθάρας, όπως εγώ, δεν είναι ένα χρώμα. Η ίδια η Fender/Squier ανάλογα το μοντέλο ή/και τη χρονιά, άλλοτε το βγάζει πιο πορτοκαλί, πιο μουσταρδί, πιο κίτρινο κλπ.

Λόγω κοροναβάιρους είχαν εξαφανιστεί και όλες από την αγορά, οπότε περίμενα ο Νάκας να κάνει re-stock και πήρα μία από την καινούρια παραλαβή.

Πολύ καλή ποιοτικά για τα χρήματά της, άψογο φινίρισμα και string through body για καλύτερο sustain. Ωραίοι μαγνήτες, παίζω αρκετά neck που με την Harley Benton δεν το προτιμούσα ιδιαίτερα.

Η κιθάρα χρειάστηκε αρκετή ρύθμιση γιατί χρειαζόταν κάμποσο relief, για να μπορέσω να ρυθμίσω σωστά το action.

Άνετο, ωραίο μπράτσο με σατινέ φινίρισμα για γρήγορο παίξιμο (εδώ κινείται στα ίδια επίπεδα με HB).

Τα saddles στη γέρυφα με παιδεύουν λίγο κάθε φορά που πρέπει να ρυθμίσω, πχ άμα αλλάξω χορδές, γιατί μετακινούνται και θέλει προσοχή για να μείνει η χορδή στο κέντρο του μαγνήτη - προτιμώ τα πιο απλά vintage style της ΗΒ.

Συνολικά, είναι ένα ηχητικά καλύτερο όργανο από την HB, αλλά κοστίζει και τα διπλά - και πάλι όμως, στα 200 ευρώ, είναι νορμάλ τιμή. Αξίζει τα χρήματά της νομίζω και είναι εξαιρετικό όργανο για αρχάριους ή και λίγο πιο προχωρημένους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View