Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

Νέα πλατφόρμα για μουσικούς και επιχειρήσεις

(1/1)

Musichome:
Καλησπέρα στα μέλη του kithara!!

Έχουμε φτιάξει την εξής πλατφόρμα https://musichome.gr/ σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίκτυο για (μουσικούς-επιχειρήσεις)  που θα μπορούν εύκολα να βρίσκονται μεταξύ τους, καθώς και ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται την πλατφόρμα!

Το musichome ήταν μια ιδέα και που υλοποιήθηκε για να βοηθήσει τους μουσικούς να παρουσιάσουν την δουλειά τους, να βρεθούν με άλλους μουσικούς καθώς και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν μουσικούς ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.

Στο site μας μελλοντικά θα μπορείτε να βρείτε καταστήματά σε όλη την Ελλάδα τα οποία ασχολούνται με την μουσική όπως χώροι εστιάσεις, studio ηχοληψίας, οργανοποιία και διάφορες άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον χώρο της μουσικής!

Στα άμεσα μελλοντικά σχεδία του της ομάδας του Musichome είναι να μπορεί ο μουσικός ή το κατάστημα να καταχωρίσει μουσικά event, έτσι ώστε ο μέσος χρήστης να μπορεί να βρει τι παίζει στην περιοχή που θέλει, με την βοήθεια της έξυπνης αναζήτησης που έχουμε φτιάξει.

Ακόμα στα άμεσα σχέδια μας είναι να βοηθήσουμε τους μουσικούς να παρουσιάσουν τις δουλείες τους, στο site μας και σε άλλα συνεργαζόμενα site με την μορφή συνέντευξης.

Στην κοινότητα μας μπορείτε να κάνετε φίλους να μιλήσετε ιδιωτικά με μηνύματα, καθώς επίσης να αναρτήσετε και να σχολιάσετε post άλλων χρηστών.

Το musichome απευθύνεται στους απανταχού τρελαμένους και ερωτευμένους με την μουσική! Αν είσαι ένας από μας κανε εγγραφή δωρεάν (https://musichome.gr/register/) και έλα στην παρέα μας να γνωριστούμε!

Με εκτίμηση η ομάδα του MusicHome

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View