Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

EPIPHONE AFD LES PAUL SP II

<< < (3/4) > >>

lp_fan_1:
εχω βαλει αγγελια αν θες τσεκαρε την δινω την les paul epiphone standard plus top μαζι με ενισχυτη footswitch και θηκη στα 500 ευρω.Εννοείται δεκτός κάθε έλεγχος και απο κοντά.

bathan:
Παιδιά μην τα μπερδεύουμε, Epiphone με Epiphone έχουν διαφορά σε πολλά
Οι καλές σειρές Epiphone (όχι η standard) καινούργιες κοστίζουν πάνω από 400 ευρώ και βασικά αναφέρομαι στις σειρές Ultra, Plus top, Tribute Plus κλπ
Αυτές οι σειρές έχουν πολύ καλούς μαγνήτες, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ και δεν συγκρίνονται με τις απλές

Εγώ πχ έχω μια Ultra η οποία έχει Gibson μαγνήτες και κλειδιά Grover και είναι καταπληκτική

dimitris21:
Το σιγουρο ειναι ειναι οτι ο καθενας το βλεπει απο την οπτικη του..το γουστο του και την χρηση που θελει το οργανο...εγω προσωπικα ρωτησα για μια κιθαρα μεχρι 250 ευρω σε σχημα les paul..δεν παιζω καπου επαγγελματικα ...σπιτι και με κανα φιλο που παιζει μπασο πληκτρα κτλ..κ ο λογος που ηθελα σε les paul ειναι πλεον καθαρα λογο γουστου και επειδη εχω ηδη 2 strato..τωρα για οσο πουν αφου εχεις τι θες αλλη αφου δεν σου χρειαζεται θα πω απλα επειδη μ αρεσουν...θα μπορουσα να παιρνω κιθαρες χωρις καν ξερω να την κραταω...ετσι εχω καταληξει σε 3 αυτη την epiphone που αναφερω στο θεμα τη esp ltd ec10  και την harley benton sc450 plus vintage...οι οποιες ειναι σχεδον στιν ιδια τιμη

lp_fan_1:

--- Παράθεση από: bathan στις 09/04/21, 13:50 ---Παιδιά μην τα μπερδεύουμε, Epiphone με Epiphone έχουν διαφορά σε πολλά
Οι καλές σειρές Epiphone (όχι η standard) καινούργιες κοστίζουν πάνω από 400 ευρώ και βασικά αναφέρομαι στις σειρές Ultra, Plus top, Tribute Plus κλπ
Αυτές οι σειρές έχουν πολύ καλούς μαγνήτες, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ και δεν συγκρίνονται με τις απλές

Εγώ πχ έχω μια Ultra η οποία έχει Gibson μαγνήτες και κλειδιά Grover και είναι καταπληκτική

--- Τέλος παράθεσης ---
Plus top ειναι η δικια μου και την ειχα παρει 475 ευρω

GVen:

--- Παράθεση από: dimitris21 στις 09/04/21, 17:15 ---Το σιγουρο ειναι ειναι οτι ο καθενας το βλεπει απο την οπτικη του..το γουστο του και την χρηση που θελει το οργανο...εγω προσωπικα ρωτησα για μια κιθαρα μεχρι 250 ευρω σε σχημα les paul..δεν παιζω καπου επαγγελματικα ...σπιτι και με κανα φιλο που παιζει μπασο πληκτρα κτλ..κ ο λογος που ηθελα σε les paul ειναι πλεον καθαρα λογο γουστου και επειδη εχω ηδη 2 strato..τωρα για οσο πουν αφου εχεις τι θες αλλη αφου δεν σου χρειαζεται θα πω απλα επειδη μ αρεσουν...θα μπορουσα να παιρνω κιθαρες χωρις καν ξερω να την κραταω...ετσι εχω καταληξει σε 3 αυτη την epiphone που αναφερω στο θεμα τη esp ltd ec10  και την harley benton sc450 plus vintage...οι οποιες ειναι σχεδον στιν ιδια τιμη

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν και είμαι λάτρης  των ltd, λόγω καλύτερης ποιότητας, από τις 3 που ανέφερες, η harley benton, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι η πιο καλή. Μαόνι στο σωμα και το μπράτσο, rosewood ταστιερα κλπ...κολλητο μπράτσο...πολυ πιο κοντά σε les paul. Οι άλλες δύο έχουν βιδωτο. Γενικώς οι harley benton, για τα λεφτά τους,  είναι πολύ τιμιες.  Προσωπικά δε θα έπαιρνα les paul με βιδωτο μπράτσο. Εσύ αποφασίζεις.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View