Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - analogia

Σελίδες: [1] 2
1
Ευχαριστώ τα μέλη που σιώπησαν.Κυρίως αυτά τα μέλη με τα οποία είχαμε στο παρελθόν αντιπαράθεση και σύγκρουση απόψεων.Ευχαριστώ ακόμη περισσσότερο όσους παρ ότι έχουν μιά αρμοδιότητα παραπάνω από απλό μέλος ουδέποτε  μεταχειρίσθηκαν οποιοδήποτε βέτο διαχείρισης και ελέγχου της εξουσίας τους παρεμβαίνοντας σε κάποια φάση.Αυτό είναι ελευθεροτυπία.
Από τα μέλη που ήδη τοποθετήθηκαν εισέπραξα καθαρά το μήνυμά τους:ή συμμορφώνομαι-ευθυγραμίζομαι και απολογούμαι  ή αποχωρώ.Επιλέγω το τελευταίο με μεγάλη δυσκολία.
Σας χαιρετώ από καρδιάς και θα σας παρακολουθώ [περισσότερο από πριν] στη μεταξύ σας επικοινωνία.Δε θέλω εξαιτίας μου να προκληθούν ζητήματα ούτε σε μέλη ούτε προπάντων στη διεύθυνση του περιοδικού.
Το kithara το εκτιμώ και το αγάπησα.Κάντε το βήμα αμφισβήτησης μαζί με όλα τα άλλα που έχετε πετύχει.
Σας αποχαιρετώ και να είσαστε όλοι και όλες καλά

2
Εξαίρετο.Φιλικά

3
Πολύ επικοινωνιακό.Ευάερο-ευάηλιο-εύγε.Φιλικά

4
Και μόνο που μπαίνει αυτό το θέμα όπως μπαίνει με ευχαριστεί και με καλύπτουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα επιχειρήματα απόψεων των μελών που παίρνουν μέρος.
Για να μη σας κουράζω θέλω μόνο να προσθέσω πως η θετική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να αναδεικνύεται πολύ πιό αντιπροσωπευτική από την ανάδειξη των αρνητικών διαστάσεων και αυτό να μην είναι απλά γκρίνια[απαισιοδοξία και άρνηση]αλλά θέση με πρόθεση εξέλιξης.
Γενικά το επίπεδο σε αρκετά σημεία μου φαίνεται κατά πολύ ανώτερο από άλλα αντίστοιχα.Φιλικά

5
Μου χαλάει η διάθεση όταν:
1.κάποιο μέλος μπαίνει για να τα χώσει σε άλλο και μετά εξαφανίζεται χωρίς να ασχοληθεί με κανένα άλλο θέμα.
2.γίνεται κουτή σύγχιση ανάμεσα στο σοβαρό και στο αστείο.
3.κάποιος περιμένει πώς και πώς να διασταυρωθεί με άλλους
4.το γλυκανάλατο ύφος με κάποια μέλη σταθερά και τα αρνητικά υπονοούμενα με άλλους [πάλι σταθερά].
5.κάποια μέλη σα να φαίνεται ότι κάνουν πολύ κέφι να αρπάζονται οι άλλοι και αυτοί να κάνουν τους καλούς ρίχνοντας βάρκες και από δώ κι από κεί.Μόνο αυτά.
Στη δική μου στάση μου τη σπάνε 100 διαφορετικές κουταμάρες που κάνω.Αλλά τί να κάνω;Φιλικά

6
Μεγάλη μπάντα.Χαράζει δρόμους.Φιλικά

7
Εκτός από 2-3 τα άλλα δε με άγγιξαν.Μπορεί να θέλω πολλά από τον συγκεκριμένο ή να είχε κάποιο διάλειμμα.Μακάρι να επανέλθει με ορμή.Φιλικά

8
Εξαίσιος λόγος.Εχεις γράψει ποτέ κάτι σαν πεζό χωρίς ομοιοκαταληξία;έχεις νομίζω μεγάλο χάρισμα.Φιλικά

9
Πάθος ταπεραμέντο και στρόβιλλος ειδικά στο τέλος.Φιλικά

10
Πολύ γερό.Δύναμη.Ταρακουνάει.Φιλικά

11
Οταν κάτι με συνεπαίρνει[με ταξιδεύει και με αποσπάει από τα τρέχοντα]το τελευταίο πράγμα που προσωπικά θα ήθελα είναι η ανάλυση-επεξήγηση-αιτιολόγηση ιδιαίτερα από τον άνθρωπο που έχει το χάρισμα αυτού του διαβατήριου στα σύννεφα της φαντασίας.
Οι συγκινήσεις[και τέτοιες μου προκαλούν τούτοι οι στίχοι]ας μείνουν έτσι χωρίς μελέτη.Είναι δυνατά ταξιδιάρικα πουλιά τα λογοπλοκήματά σου με αέρα φωτά νερό και θάλασσα.Μυρωδιές και χρώματα της πιό γλυκειάς διάφανης μελαγχολίας.Να είσαι καλά.Φιλικά

12
Πολύ γερές εικόνες.Αν πάρουν με το χρόνο και λίγες άμυνες αυτοανατροπής θα είναι στίχοι για τραγούδι ζόρικο.Ευαισθησία και άμυνες.Τρυφερότητα και ασπίδες.Συγχαρητήρια.Εχεις φώς και δρόμο.Φιλικά

13
Ετσι να μας σημαδεύεις.Έτσι.Φιλικά

14
alexis_vakis σε ευχαριστώ που ως επαγγελματίας κριτικός μπήκες στο κόπο να ασχοληθείς με γραφόμενά μου αλλά συζήτηση ''επί του προσωπικού'' με τους όρους και τους κανόνες   που βάζεις δε θα έχεις [μαζί μου] και μπορείς να συνεχίσεις όπως εσύ νομίζεις.
Συμφωνώ αντιπαρατίθεμαι και συγκρούομαι με μέλη του περιοδικού που διατηρούν το δικαίωμα της επικοινωνιακής ανωνυμίας [που πέραν των άλλων είναι και στοιχείο ισοτιμίας ανάμεσά μας ].
Με μέλη που γίνονται μέλη όχι απλά και μόνο για να απαιτήσουν εξηγήσεις αλλά για να κοινωνήσουν απόψεις να συγκρουσθούν να ανταλλάξουν γνώμες ειδήσεις συναισθήματα..
Με μέλη που παίζουμε με τους ίδιους ακριβώς όρους.Με τους ίδιους κανόνες.
Εσύ επώνυμος πιά-επαγγελματίας-δηλωμένος βάζεις τους όρους σου εδώ σε μένα την analogia πράγμα που den αποδέχομαι.
Γιατί αν εγώ έστελνα μιά επιστολή στο δικό σου περιοδικό  διαμαρτυρόμενος για κάτι που διατύπωσες εδώ εναντίον μου[όπως ήδη έχεις κάνει και πολύ καλά έκανες αν αυτό νομίζεις]ξέρεις ξέρω και ξέρουμε όλοι καλά πως θα πήγαινε για τα αρχεία σας τουλάχιστον χωρίς χρονοτριβή.
Διάλογο με πατημένη τη σκανδάλη δε κάνω

15
Lilianna να συνεχίσεις να ποστάρεις γιατί και τα Ελληνικά σου είναι πολύ καλά και γιατί φαίνεται η καλή σου πρόθεση να συμμετέχεις στην επικοινωνία μας βάζοντας όμορφα και από τη πρώτη στιγμή κάποιους κανόνες παιχνιδιού που θεωρείς αυτονόητα απαραίτητους.Καλώς την[ον]και συνέχισε.Φιλικά

16
Eκπληκτικό άλμπουμ.Σα να σε ρουφάει μιά χοάνη ξανά και ξανά σε μιά ατέλειωτη μυστήρια κατάδυση να σε στριφογυρνάει και όταν τελειώνει αυτή η ιστορία να θέλεις κι' άλλο ξανά απ'την αρχή.Τρομερή δουλειά.Κλασσική.Φιλικά

17
Φίλε[η] vatraxos σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να ασχοληθείς με τα όσα έγραψα σχετικά με το cd του Θανάση Παπακωνσταντίνου και χαίρομαι που σα νέο μέλος της συντροφιάς μας  με το πρώτο σου κι'όλας μήνυμα καταπιάστηκες με την ανάλυση της διαφορετικότητας των απόψεών μας.
Ακόμα  νοιώθω περισσότερο όμορφα που αυτό μου συμβαίνει για δεύτερη φορά  μέσα σε τρία μόλις 24ωρα-να αντιπαρατίθεται καινούργιο μέλος [πριν κάν πεί ένα γειά] κατ'ευθείαν σε γραφόμενά μου-ανεβάζοντας την αυτοεκτίμησή μου οπωσδήποτε].
Εκείνο όμως που μου προκαλεί τη θετικότερη εντύπωση είναι ότι ενδιαφέρθηκες για τα όσα σημείωσα περισσότερο ακόμη κι' από την ίδια τη καινούργια δουλειά του Θανάση[πέρα από γενικές επισημάνσεις]αλλά κι' απ το περιεχόμενου του κριτικού Βάκη.Σε ευχαριστώ πολύ και γι'αυτό.
Ιδιαίτερα που οι μεταξύ μας απόψεις φαίνεται ότι δε συνορεύουν ούτε με τη πρώτη αλλά κι'ούτε με τη δεύτερη ανάγνωση.
Οπότε [χωρίς αντίλογο]καλώς ήρθες στη συντροφιά μας και καλά να περάσουμε.Φιλικά

18
Το μόνο εύκολο είναι η στερεοτυπία κύριε[τώτα τί κύριε..] Βάκη.Το δύσκολο είναι η αφωνία!
Μάλλον λάθος δημιουργό διάλεξε ο φίλτατος για να αποκαθηλώσει με μεγάλη προχειρότητα επιχειρημάτων μια πολύ μεγάλη και ακέραιη προσωπικότητα.Τα περί ταγών και υπόλοιπα αφορούν ανθρώπους που γουστάρουν την ισοπέδωση των αξιών γιατί έτσι επιπλέουν και οι ίδιοι σαν άφωνα χρυσοψαράκια στον αφρό της επικαιρότητας και των περιοδικών του στημένου μουσικού κυκλώματός σας.Τώρα τελευταία άρχισε ένα κρυφό νταραβέρι επιθέσεων από το συγκεκριμένο περιοδικό μιά εναντίον του Νίκου Παπάζογλου[με αποκορύφωμα τη ματαίωση της προγραμματισμένης του στο Ωδείο Νάκα συναυλίας]και τώρα πάλι με την δήθεν απομυθοποίηση του πρωτοπόρου και φωτισμένου[κατά τη δική μου πεποίθηση] δημιουργού Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Καθίστε καλά ρε με τις λάσπες και τις περισπούδαστες τάχα μου κριτικές.Καθίστε καλά μην αρχίσει ο χορός των κοπλιμέντων[έχω ακούσει 2-3 άθλιες επιεικώς ενορχηστρώσεις του εν λόγω κυρίου που εν είδει λαϊκού χαβαλέ-στο πόδι-έχει βάλει το χεράκι του στην αρπαχτή και έχει αυτό καταγραφεί τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα με ξεκούρντιστο πιάνο!Τον Θανάση βρήκε να βγάλει πάνω του τα σπασμένα του Ελληνικού τραγουδιού;
Είναι πολύ δυσάρεστο τελικά να φτύνεις με το σάλιο που έγλυφες αυτούς που χαράζουν δρόμους σαν τον Παπακωνσταντίνου μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς[δικαίωμά σου]με κάποιο έργο που κυκλοφόρησε.
Αλλά είναι τραγικό να φεύγεις από το έργο και να πηγαίνεις σε υπονοούμενα σχετικά με τη στάση το ήθος και το ανάστημά του καλλιτέχνη σε θέματα που καθόλου δεν έχουν σχέση με αυτό. Δε κατάλαβα τί και σε ποιόν προσφέρουν υπηρεσίες όλοι και όλες που βγαίνουν αβασάνιστα και μιλούν για στάση συμπεριφορά και χαραχτήρα κάποιων δημιουργών.Από πού κι ώς πού;
Οσο οι λάσπες[ειδικά με κλεφτοπόλεμο κουτοπόνηρων υπονοούμενων]εκτοξεύονται τόσο εγώ προσωπικά αλλά και άλλοι που ξέρω να θαυμάζουν τον Θανάση-εκτιμάμε ακόμη περισσότερο τη δουλειά του και δενόμαστε περισσότερο με το έργο του.Αφού πέρα από τα άλλα προκαλεί έντονες δονήσεις στα χαμηλότερα των ενστίχτων ενός βολεμένου συστήματος που κρίνει χωρίς να κρίνεται[μέσα από πιόνια που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία αφίνοντας πίσω τους κενό].
Τελικά η επιθετικότητα απέναντι σε δύσκολες προσπάθειες όπως αυτή του Θανάση δε κρύβεται κι ούτε πιάνει τόπο.Ο χρόνος κάνει καταγέλαστη κάθε απόπειρα σπίλωσης.Μόνο που πρέπει κάποιος να είναι σοβαρός για να παίρνει χαμπάρι το χιούμορ[αλλοιώς γίνεται ρόμπα].Τόσο πολύ ενοχλεί που νέοι και μεγάλοι  κρέμονται από το λόγο και τη μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου σπεύδοντας να τον απολαύσουν όπου εμφανισθεί;τόσο πολύ ιδρώνουν κάποιοι;τόσο ανησυχούν και εκτίθενται χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα;
Φιλικά

19
Πολύ σωστή επισήμανση fusalida.Κάντε κάτι όσοι μπορείτε γιατί το θέμα είναι πραγματικά ενδιαφέρον.Φιλικά

20
Mήπως κάποιοι φεύγουν γιατί απλά μπήκαν σε κάτι που το νόμιζαν διαφορετικό και μετά από λίγο ατόνισαν;γιαί όταν μπαίνεις με προδιαγραφές να βρείς κάτι που θέλεις[ή σου λείπει]και δε το βρείς ε τότε καλά κάνεις[και για μάς τους υπόλοιπους]και φεύγεις.Αμα κάθεσαι με το ζόρι τυπικά και ανοίγεις θέμα κάθε εξάμηνο χωρίς να παρακολουθείς τα υπόλοιπα μέλη και τα σχετικά τους άλλα θέματα το βρίσκω ανώφελο και για όλους λάθος.
Πολλές φορές βέβαια η ζωή τα φέρνει ανάποδα.Ο χρόνος τελικά δείχνει.Τί μένει.Τί φεύγει.Τί κινείται.Φιλικά

21
Aγαπημένοι και ριζωμένοι βαθειά στη καρδιά μου.Τα ριφ τους άλλοτε πολύ εκρηκτικά άλλοτε πολύ μελωδικά μά κάθε φορά εξαιρετικά πρωτότυπα.Σα νά συνθέτουν μέσα στις συνθέσεις τους.Κάποια στιγμή έχω την αίσθηση [και μπορεί να κάνω λάθος] ότι κουράστηκαν και  άρχισαν να επαναλαμβάνονται.Μα πάλι αυτά που έχουν κάνει δεν αναιρούν οποιαδήποτε επανάληψη στο έργο τους.Χάραξαν τ μεγάλους δρόμους για σημαντικότα τους νεότερους καλλιτέχνες με το πρωτοποριακό τους στίγμα.Με ενθουσιάζουν οι λιγότερο προβεβλημένοι πρώτοι τους δίσκοι.

22
Πάρα πολύ ψηλά ο πήχυς που νομίζω ότι έβαλε ο Αγγελάκας σε αυτή τη δουλειά.Κάτι άλλο για όσα κυκλοφορούν.Και με ενθουσιάζει γιατί μέσα απ' τη μαυρίλα ήχων και στίχων υπάρχει μιά όμορφη τρέλλα που βγάζει στο φώς.Πολύ καλά δουλεμένες οι συνθέσεις ενορχηστρωτικά κατάφεραν φτιάξουν κλίμα πανηγυριού και Διονυσιακού γλεντιού.
Τόσο το πρώτο μέρος όσο κυρίως το πειραγμένο δεύτερο πάνε πολύ μακριά.
Σε ένα live που τους είδα με πήραν και με σήκωσαν[πολύ ορμητικοί]αλλά δεν έπαιξαν κανένα από τα παιλιά του Αγγελάκα κι' αυτό είδα πως στενοχώρησε αρκετούς.
Αυτή η δουλειά νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα μας κάθεται ακόμα καλύτερα.Να είναι καλά ο Γιάννης και οι μουσικάρες του.Μπράβο

23
Κάποια μέρη μου άρεσαν και ίσως κάποιους άλλους ενθουσιάσουν[σε δρόμους παραδοσιακούς].Γενικά δε μπορώ να πώ πως με γέμισε παρ'ότι η φωνή του Αλκίνοου είναι από αυτές που με ταξιδεύουν.Δε κατάφερα να τον ακούσω πάνω από μιά φορά όλο το cd διαπιστώνοντας μιά κούραση γενικά.Μπορεί να είναι που δεν έχω εξοικειωθεί με τέτοια ακούσματα.Σα προσπάθεια όμως μάλλον δε μου ανοίγει τίποτα καινούργιο στον ορίζοντα.Φιλικά

24
Πάρα πολύ αξιόλογη δουλειά με ήχο κρύσταλλο και ενορχηστρώσεις που βγάζουν μάτι ότι έγιναν από πολύ ικανούς μουσικούς.Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν.Πανέμορφες συνθέσεις και στίχοι διαλεχτοί.Ερμηνείοες δύσκολες ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά.Μπράβο.

25
Παρακολουθώντας τον μια βραδυά στο ΣΥΡΜΟ ένοιωσα[μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος]ότι έχει άλλη δύναμη όταν παίζει και τραγουδάει μόνος του και θα ήθελα να γνώριζα αν ποτέ σκέφτεται να κάνει τελείως μόνος του μια μουσική βραδυά.Καλή ανάσταση αδέλφια

Σελίδες: [1] 2