Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - jim.ni

Σελίδες: [1]
1
Κάδος ανακύκλωσης / Ασχετα πο Τα
« στις: 20/02/12, 18:53 »
Παράθεση
τωρα να ρωτισω και εγω σα noobas στο φορουμ τι ειναι το shred?

ανούσια επίδειξη τεχνικής βασισμένη στην ταχύτητα (κατά την γνώμη μου)


@Johnie Darko σε παρακαλώ (προσωπικά χωρίς να αντιπροσωπεύω το φόρουμ) γράφε αν γίνεται λίγο ποιο περιληπτικά, κάθε φορά εδώ και 2 χρόνια που βλέπω το όνομα σου με ένα τεράστιο κείμενο από κάτω πάω στο επόμενο ποστ (ποιος χάνει από αυτό, εγώ ή εσύ είναι μια άλλη συζήτηση).
  Με αφορμή τον "οδηγό" που έγραψες και θα τον διαβάσει ο κάθε αρχάριος, θέλω να σου πω επίσης οτι είσαι πολύ απόλυτος για πράγματα που συζητιούνται χρόνια και αποδείξεις και συμπεράσματα δεν υπάρχουν ή είναι αμφιλεγόμενα, όπως το αν επηρεάζουν και κατά πόσο τα ξύλα τον ήχο. Έχει χυθεί τόσο "αίμα" σε ιντερνετικες συζητήσεις (και εδώ) και εσύ τα αγνοείς όλα ξεκινώντας με την δικιά σου προφανώς άποψη ως "οδηγό".
  (και εδώ είναι τωρα η στιγμή που θα πεταχτεί ένας συντονιστής να πει οτι "τόσο κόπο έκανε το παιδί να τα γράψει"  μπλα μπλα μπλα.....ναι αλλά να γράφουμε και σωστά πράγματα..... ;)

2
ναι αλλά δεν γίνεται να μου την λες με pm και να μου απαγορεύεις να μιλάω. Γιατι δεν γραφεις το πρόβλημα εδω να το λύσουμε διμασια τι φοβασε. Τωρα συζήτηση το λες αυτο? Πως να συζητήσω, το κλείδωσες το άλλαξες 2 φορες και τωρα μου λες "βουλοστο" και γράφε, ε δεν παει ετσι, ετσι θα επιβάλεις την γνώμη σου. Οπος ειπα και πριν και το έσβησε παω να παίξω κανένα παιχνίδι στο FB  τα λεμε.
Τώρα αν κάνω πάλι παράπονα για την δημοκρτατια του φορουμ θα το σβησεις παλυ. Αν πω οτι με απιλεις με βαν με μπ παλυ θα στειλεις κιαλο! Αρα ειναι δημοκρατια αυτο? (ο Βασίλης να τα βλέπει αυτα) αποχωρώ

3
θέλω να φτιάξω μια βάση για κιθάρες ηλεκτρικές-ακουστικές-κλασικές-μπάσο σαν και αυτή εδώ αλλά μου λείπουν οι διαστάσεις. Μήπως θα μπορούσε κανένας που την έχει ή κάποια παρόμοια να την μετρήσει και να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει το μήκος γιατί εχω υλικά και χώρο και θα γίνει μεγάλη (7-9 κιθάρες), ούτε και οι εξωτερικές διαστάσεις που δίνει ο thomann γιατί όπως είπα εχω χώρο. Με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω την απόσταση στα δυο μέρη που πατάνε οι κιθάρες, το ύψος που το υπολογίζω γύρο στα 70cm και τα χωρίσματα στο επάνω μέρος.

(αν καταφέρω να φτιάξω και σχήμα θα το ανεβάσω γιατί με παιδεύει το gimp)

4
Εφέ / τι εφε για το memory remains
« στις: 24/08/10, 15:19 »
είναι η πρώτη φορά που ζητάω την βοήθεια σας για κάποιο εφέ ή  ήχο και φυσικά δεν θα ζητήσω κάτι εύκολο  :P

με τι εφέ και τι ρυθμίσεις βγάζει  ο james hetfield (Χετφιλιδης) αυτόν τον περίεργο ήχο στο 4:00 λεπτό και μετάΠΡΟΣΟΧΉ δεν με ενδιαφέρει ούτε ποια μάρκα πεταλακι ή rack έχει και πόσο ακριβό είναι, ούτε τα γνωστά οτι δεν θα πετύχω ποτέ τον ήχο τους γιατί έχουν μηχανήματα, γιατί έχουν πείρα, γιατί έχουν ηχολήπτες κτλ κτλ κτλ κτλ
Το ερώτημα είναι συγκεκριμένο, τι εφέ πχ chorus και πώς αν ξέρετε

thanks  :)

edit:εδώ   μπορείτε να το ακούσετε καθαρά

5
http://www.box.net/shared/vk57xgvae2

είπα και εγώ να εκτεθώ, είναι η πρώτη φορά που ηχογραφώ κάτι και που ανεβάζω στο internet :-[  (τίποτα σπουδαίο).
παρακαλώ πολύ να μην δείξετε επιοίκια, κάθε σχόλιο είναι δεκτό. Θέλω να σχολιάσετε τα πάντα (ήχο, λαθοι, ηχογράφηση, ακόμα και τον γείτονα μου που με ανέχεται μπορείτε να σχολιάσετε  :P) και θέλω να σχολιάσετε όλοι κι ας μην παίζετε κιθάρα!


υγ. τα ελαφρυντικά μου  ;D και τα μηχανήματα που χρησιμοποίησα θα τα αποκαλύψω αφού ακούσω κριτική.

Σελίδες: [1]