Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αυτά τα λεφτά πάρε μια κιθάρα με δική της προσωπικότητα όχι μια "σάν". Μια larivee, takamine,Ovation θα κάνει τέλεια τη δουλιά της
Παράθεση από: kotsos_ee στις 23/03/05, 14:32Με αυτά τα λεφτά πάρε μια κιθάρα με δική της προσωπικότητα όχι μια "σάν". Μια larivee, takamine,Ovation θα κάνει τέλεια τη δουλιά τηςΚαλα αν ακουσεις την Variax σε ηχογραφιση μεσω Vetta η pod xt live (με digital variax interface) θα τρελαθεις. Εγω την αγορασα απο τhomann.Στην προτεινω αφου βεβαια την ακουσεις και εσυ ειναι πραγματικο εργαλειο.
boogieman προσπάθησε να παίξεις με virtual capo ή alternate tunings, σε χαμηλές εντάσεις, οπου θα ακούς και τον ήχο της ακουστικής.. αυτο μπορεις υποθέτω μόνο σε δυνατές εντάσεις, γιατι αλλιώς θα ακους τις κανονικές νοτες απτην ακουστική και τις επεξεργασμένες απο ενισχυτή και χ*σε μέσα
Παράθεση από: jimaras στις 23/03/05, 16:06Παράθεση από: kotsos_ee στις 23/03/05, 14:32Με αυτά τα λεφτά πάρε μια κιθάρα με δική της προσωπικότητα όχι μια "σάν". Μια larivee, takamine,Ovation θα κάνει τέλεια τη δουλιά τηςΚαλα αν ακουσεις την Variax σε ηχογραφιση μεσω Vetta η pod xt live (με digital variax interface) θα τρελαθεις. Εγω την αγορασα απο τhomann.Στην προτεινω αφου βεβαια την ακουσεις και εσυ ειναι πραγματικο εργαλειο.mono pou milame edw gia thn acoustic...
εκτος και αν πας για δισολιες μονος
Έχω το Live at Budokan των Dream Theater σε DVD και ο Petrucci παίζει με μια ηλεκτρική modeling ήχο ηλεκτρακουστικής. Ε, είναι απο τους καλύτερους ήχους ηλεκτρακουστικής που έχω ακούσει.. Πάντως αν έχει τόσο καλό ήχο, μην το σκεφτεσαί...
λενε οτι οι VARIAX ειναι σαν κιθαρες των 200 ευρω με 800 ευρω ηλεκτρονικα και τεχνολογια. Παρε καλυτερα μια ακουστικη καλη να εχεις ενα οργανο αλλα να ευχαριστιεσαι να το ακους. Την line6 μολις βαρεθεις να παιζεις με τους ηχους θα δεις οτι κανεις δεν ειναι πραγματικα πολυ καλος και δε θα σου κανει κεφι να παιζεις. Καλυτερα ενα οργανο και καλο.
Ξεκίνησε από Marios Demigod Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από bluezlick Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Panos the Greek Εφέ
Ξεκίνησε από gsmeros Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από no_one Εφέ
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από zeromancer Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από ANTONY-K Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από billmavra Καταστήματα, αγορά