έχω την Caparison Dellinger II (αυτη του romeo δλδ μονο χωρις dimarzio και με εβενινη ταστιερα αντί για σφένδαμο που εχει η signature του) αν προτιθεσαι να αγορασεις οργανο και ψαχνεις ποιοτικο κομματι δεν θα βρεις κατι καλυτερο απο caparison. Με αυτα τα οργανα παίζεις κυριολεκτικώς τα παντα.Ευέλικτες μέχρι εκει που δεν παει.κρυσταλλινοι καθαροι ήχοι, grunge, τσιριχτα distortion, ογκωδεις παραμορφωσεις για οτι ειδος metal θες τα χει ολα.split-αρουν ολοι οι μαγνητες και την κανεις οτι θελεις κυριολεκτικα.ακομα και αν δε σε ικανοποιησει η σειρα dellinger (bolt on) υπαρχει και η TAT (neck through) για να σε καλυψει αν και όλες ειναι τέρατα δυναμης και ευελιξιας. η ποιοτητα κατασκευης ειναι 99% αριστη και γραφω 99% γιατι αυτη που εχω παρει ειναι mat βαφη και οπως ολες οι mat ξεφλουδιζει με τη χρηση και τη φθορα πραγμα που με ξενερωνει αλλα δε με πτοει ακομα και αν φυγει ολο το χρωμα.το οργανο ειναι αριστουργημα. 1860 ευρω την πηρα η μέση τιμη της caparison που ξεκινανε απο 1500 και φτανουν μεχρι 2300 τα κανονικα μοντελα (εχω βρει και μια παλαβη custom τελειως παραγγελια φτιαγμενη που μοιαζει με βιολι και εκανε 4800 στο ebay..)Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τα λεφτα και ασχολείται σοβαρα (δεν ειναι για παιδακια με λεφτα που θελουν να μαλακιστουν ετσι;))