Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίεςΠαίζουν κατα καιρούς διάφορες ευκαιριούλες , αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μεταχειρησμένα φυσικά.Πάντως είναι όντως λίγα τα 120 για monitor.
Fostex, σταθερη αξια, το ξερω... Αλλα ειναι γυρω στα 200 ευρω και ξεφευγει απο το budget μου. Γι αυτο το εψαξα πολυ το θεμα και κατεληξα σε αυτα τα 2. Απο τη μια εμπιστευομαι περισοτερο την M Audio και απο την αλλη τα Behringer ειναι πιο φθηνα αυτη τη περιοδο και εχουν και καλυτερο ηχο (S/PDF και μεγαλυτερη αποκρυση). Αλλα δυστυχως, οπως ειδα, κανενα απο τα δυο δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ετοιμοπαραδωτα ή εστω να τα ακουσω καπου.
Anyway, τα behringer (γενικά, όχι τα συγκεκριμένα) έχουν τη φήμη στην πιάτσα οτι δεν είναι και τόσο "true".Κολακεύουν αυτό που αναπαράγουν (και έτσι σε πολλά άπειρα αυτιά γίνονται αρεστά με μιά πρώτη ακρόαση) δεν μπορούν όμως έτσι να αποδόσουν αξιόπιστα μιά μίξη.Τα fostex απο την άλλη επειδή τυχαίνει να τα δουλεύω 2-3 μήνες τώρα (χωρίς να είναι το βασικό μου ζεύγος), μπορώ να πω οτι είναι αρκετά αναλυτικά και απέδοσαν μίξεις που τις ήξερα καλά αρκετά κοντά σε αυτό που είχα συνηθίσει να τις ακούω απο άλλα ακριβότερα μόνιτορς...
Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα ούτε έχω υπόψη μου γνώμες γνωστών μου οπότε δεν θα κάτσω να κάνω υποθέσεις ξερολίασης!...
Ξεκίνησε από zebric Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Kostas Laiho Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από ΒΑΣΙΛΙΗΣ(ΧΟΥ. ΜΟΥ.) Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από bacuraryo Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Eddie~Maiden Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από markos_geo Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Sakis28 Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από profsokin Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Guitar Fan Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από saved Ηχογραφήσεις και Στούντιο