Κι εγω δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις οτι σε ενοχλει... Οκ, ο ηχος δεν ειναι τπτ σπουδαιο και σιγουρα χρειαζεσαι practice για να ελεγχεις πιο σωστα και το palm mute και το θορυβο που μπορει να προκυπτει οταν δεν mute-αρεις σωστα τις χορδες, αλλα κατα τα αλλα, κανονικα μου ακουγεται...
Τωρα αν νιωθεις οτι ακουγεται πολυ "τζιτζικιστος" ο ηχος και περιμενες να εχεις ηχο με περισσοτερο ογκο (μεταξυ σοβαρου και αστειου, εννοω αν περιμενες να ακους "γκα-γκα" στα palm mutes αντι για "τζ-τζ"

), τοτε πρεπει να ξερεις οτι αυτο θα ειναι αδυνατο να το πετυχεις με κανα 10αρι μεγαφωνο σε καναν φτηνο combo ενισχυτη...
Οπως ειπαν και τα παιδια, εαν αυτο εννοεις, μπορεις να δοικμασεις να βαλεις εναν κομπρεσσορα πριν τον ενισχυτη, αλλα δεν θα κανει και πολλα πραγματα. Μπορεις βεβαια να αλλαξεις μαγνητες (μιας και δεν ξερω τι φορας στην κιθαρα σου), μιας και επειδη η κιθαρα σου ειναι τυπου strat, θα βγαζει "εκ γεννητης" πιο "αδειο" ηχο σε σχεση με κατασκευες χωρις pickguard και με αλλα ξυλα (βλεπε les paul τυπου πχ) και σε τετοιες κιθαρες (ιδιατερα σε φτηνα μοντελα) ειναι συνηθισμενο να βαζουν μαγνητες με λιγοτερο metal χροια (και σε φτηνα μοντελα, οχι και καλης ποιοτητας).
Ισως μια αλλαγη μαγνητων να βοηθουσε για να εχεις την αποκριση που θες, αν και πιστευω οτι απλα πρεπει να δουλεψεις λιγο την τεχνικη σου και να παιξεις σε εναν καλο ενισχυτη (με 12αρια πχ ηχεια και με metal προσανατολισμο) με την κιθαρα σου για να δεις αν κι εκει σου ακουγεται κατι "παραξενο".