Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

ixos 80's whitesnake.ti magnites?

(1/2) > >>

fovos:
exo gipson leus paul alla exei psilo agrious magnites για τις 80'ς που θελω να παιζω ξερει κανεις μαγνητες που να μου βγαζουν τετοιο ηχο ????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::)

Serviani:
Όταν λές άγριους εννοείς ότι έχουν μεγάλο output;

Και αν έτσι έχουν τα πράγματα τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να βγάλεις ήχο τύπου whitesnake;

bud_4_life:

--- Παράθεση από: fovos στις 07/01/09, 22:25 ---exo gipson leus paul alla exei psilo agrious magnites για τις 80'ς που θελω να παιζω ξερει κανεις μαγνητες που να μου βγαζουν τετοιο ηχο ????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Για γενικά τέτοιο ήχο θα χρειστείς κάποια εφέ και όχι τόσο απαραίτητα διαφορετικούς μαγνήτες.Αν επιμένεις πάντως ο Dimarzio Super Distortion είναι που βγάζει το πιο χαρακτηριστικό ήχο από 80ς(οι μεγαλύτερες επιτυχίες έχουν γραφτεί με αυτόν το μαγνήτη.)Και για neck κοίτα τον Evolution του Vai.
Πάντως τη τρομακτική βελτίωση του ήχου σου θα δεις με ΄κάποια εφέ.

fovos:
basika den exo leus pαυλ gothic!!! ::) ::) ::) ::)

ο ηχος μου φαινεται ψηλοαγριος.σιγουρα θα χρειαζεται και καταλληλα εφε..η κιθαρα εχει 2 διπλους μαγνητες και τους 2 πρεπει να αλλαξω?
εγω απο εξοπλισμο ειχα κατι πεταλακια αλλα τα χω δοσει ολα δεν με ικανοποιουσαν ειχα METAL ZONE ΓΙΑ 80'ς ηχο ειναι βαρυ και ενα πολυπεταλι με πολλους ηχους απο digitec opoy ειχε μερικους καλους ηχους αλλα οταν το εβαζα σε μεγαλους ενισχυτες χαλαγε πολυ ο ηχος γνοταν αθλιος...
προτεινετε πεταλακια να δω...

fovos:
sorry ennoo exo epiphone leus paul gothic

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση