Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Νέος χώρος αγγελιών

(1/6) > >>

Βραζίλης:
Ενεργοποιήθηκε ο νέος χώρος για τις αγγελίες σας, και βρίσκεται στο οριζόντιο μενού του φόρουμ, στον σύνδεσμο "Αγγελίες".

Η λειτουργία του από σήμερα είναι κανονική (δεν είναι δοκιμαστική όπως στον άλλον σύνδεσμο που είχα δώσει σε σχετική συζήτηση), και μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας σχεδόν όπως θα τις καταχωρούσατε στον πίνακα αγγελιών του φόρουμ.

Ο νέος χώρος αγγελιών και ο πίνακας αγγελιών του φόρουμ θα συνυπάρξουν για λίγες μέρες μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι ότι όλα πάνε καλά. Κατόπιν, ο πίνακας αγγελιών του φόρουμ θα καταργηθεί. Όλες οι αγγελίες που υπάρχουν στον πίνακα αγγελιών θα μεταφερθούν στον νέο χώρο αγγελιών σε δύο προσωρινές κατηγορίες, οι οποίες θα καταργηθούν μόλις λήξουν όλες οι αγγελίες που περιέχουν.

Συνοπτικές οδηγίες για τον νέο χώρο αγγελιών θα γραφτούν σήμερα ή αύριο...

Για τυχόν απορίες, προβλήματα, παρατηρήσεις, προτάσεις, γράψτε στην παρούσα συζήτηση...

Άρχισα να γράφω συνοπτικές οδηγίες χρήσης, οι οποίες θα συμπληρωθούν/διορθωθούν τις επόμενες ημέρες...:

Οδηγίες χρήσης χώρου αγγελιών
Ο χώρος των αγγελιών χωρίζεται σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία μπορεί να περιέχει υποκατηγορίες. Οι καταχωρήσεις μπορούν να είναι αγγελίες πώλησης (με συγκεκριμένη τιμή), ή δημοπρασίες (με τιμή εκκίνησης, προσφορές, κλπ). Σιγουρευτείτε ότι βάζετε την καταχώρησή σας στην κατάλληλη κατηγορία ή υποκατηγορία. Οι συντονιστές μπορούν να μετακινήσουν κάποια καταχώρηση σε μια πιο κατάλληλη κατηγορία αν το κρίνουν σκόπιμο.

Αρχική σελίδα αγγελιών
Στην αρχική σελίδα αγγελιών βλέπετε τις κατηγορίες αγγελιών και στο τέλος της τις πρόσφατες αγγελίες. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πρόσφατες αγγελίες, Πατήστε το "(Εμφάνιση όλων)"

Σελίδα λίστας αγγελιών κατηγορίας
Η λίστα αγγελιών κάθε κατηγορίας μπορεί να ταξινομηθεί με βάση όποια στήλη θέλετε, κάνοντας κλικ στον τίτλο της. Για να αλλάξετε την ταξινόμηση από αύξουσα σε φθίνουσα, κάντε κλικ για δεύτερη φορά στον ίδιο τίτλο στήλης.
Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε επίσης το κουμπί "Ειδοποίηση". Αν ενεργοποιήσετε αυτήν την λειτουργία, θα ειδοποιείστε με email κάθε φορά που εμφανίζεται νέα αγγελία στην συγκεκριμένη κατηγορία

Σελίδα εμφάνισης αγγελίας
Εδώ εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες της αγγελίας. Αν η αγγελία έχει φωτογραφίες, για να τις μεγεθύνετε κάντε κλικ επάνω της. Θα εμφανιστεί η φωτογραφία σε νέο παράθυρο, το οποίο κλείνει κάνοντας κλικ στο Close κάτω δεξιά ή κάνοντας κλικ στο χώρο έξω από το νέο παράθυρο (στο σκοτεινιασμένο φόντο). Αν υπάρχουν πάνω από μία φωτογραφίες, θα τις βρείτε στον σύνδεσμο "Περισσότερες φωτογραφίες" κάτω από την κύρια εικόνα της αγγελίας.

Προσθήκη καταχώρησης
Για να προσθέσετε μια καταχώρηση πρέπει πρώτα να διαλέξετε την κατάλληλη κατηγορία/υποκατηγορία.
Συμπληρώνετε τα παρακάτω πεδία:

* Τίτλος καταχώρησης: (Υποχρεωτικό πεδίο. Παρακαλούμε να διαλέγετε έναν κατάλληλο τίτλο, χαρακτηριστικό του περιεχομένου της καταχώρησης)
* Λέξεις-κλειδιά: (Προαιρετικό πεδίο. Γράψτε τυχόν λέξεις-κλειδιά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην αναζήτηση, αν το επιλέξει ο χρήστης. Χωρίστε κάθε λέξη-κλειδί με ένα κόμμα)
* Περιγραφή: (Υποχρεωτικό πεδίο. Αναλυτική περιγραφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικες BBC όπως στο φόρουμ)
* Νόμισμα: (Προεπιλογή: ευρώ. Αλλάξτε το μόνο αν επιθυμείτε να πληρωθείτε σε άλλο νόμισμα.)
* Τιμή: (Υποχρεωτικό πεδίο για αγγελίες πώλησης)
* Διεύθυνση PayPal για την λήψη πληρωμών: (Προαιρετικό πεδίο. Αν έχετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δώσετε την επιλογή στον αγοραστή να πληρώσει σε αυτόν)
* Ειδοποίηση για σχόλια σε αυτήν την καταχώρηση: Είναι ενεργοποιημένο εξ ορισμού και σας στέλνει email όταν κάποιος γράφει σχόλιο στην αγγελία σας.
Προσθήκη δημοπρασίας
Ισχύουν τα ίδια με την "Προσθήκη καταχώρησης" εκτός από το πεδίο Τιμή, συγκεκριμένα έχουμε:

* Τιμή εκκίνησης: (Υποχρεωτικό πεδίο. Είναι η τιμή από την οποία θα ξεκινούν οι προσφορές των υποψήφιων αγοραστών)
* Επιθυμητή τιμή: (Προαιρετικό πεδίο. Είναι η τιμή στην οποία ή πάνω από την οποία ο πωλητής επιθυμεί να φτάσουν οι προσφορές, για να πουλήσει. Αν η υψηλότερη προσφορά είναι κάτω από αυτήν την τιμή, ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να πουλήσει. Αν δεν υπάρχει επιθυμητή τιμή, η υψηλότερη προσφορά πάνω από την τιμή εκκίνησης κερδίζει την δημοπρασία, ανεξάρτητα από το ποσό)
* Τιμή άμεσης αγοράς: (Προαιρετικό πεδίο. Είναι η τιμή στην οποία ο πωλητής επιθυμεί να πουλήσει αμέσως, χωρίς να περιμένει την συλλογή προσφορών και την λήξη της δημοπρασίας. Άμεση αγορά μπορεί να γίνει από τον αγοραστή μόνο όταν η δημοπρασία δεν έχει δεχθεί προσφορές)
Κουμπιά διάφορων λειτουργιών

* Αναζήτηση
Αναζητήστε μέσα στις αγγελίες, με τις παραμέτρους που θα επιλέξετε.
* Οι καταχωρήσεις μου
Δείτε τις αγγελίες που έχετε δημοσιεύσει.
...

Raz:
Συγχαρητήρια πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ καλά..

Neikos:
πολυ καλη δουλεια... με το που μπηκα επαθα την πλακα μου....!! μπραβο παιδια!!
οι παλιες αγγελιες θα μεταφερθουνε??

Raz:
Ερώτηση: Στην κατηγορία "Διάφορα", τί μπορεί να μπαίνει?

Βραζίλης:

--- Παράθεση από: Neikos στις 19/07/08, 14:49 ---οι παλιες αγγελιες θα μεταφερθουνε??
--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, αναφέρεται στο αρχικό μήνυμα. Δεν το πρόσεξες ή δεν είναι κατανοητό;


--- Παράθεση από: Raz στις 19/07/08, 14:55 ---Ερώτηση: Στην κατηγορία "Διάφορα", τί μπορεί να μπαίνει?
--- Τέλος παράθεσης ---

Στην περιγραφή αναφέρεται "Αγγελίες που δεν ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες". Δεν μπορώ να φανταστώ παραδείγματα τώρα, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάτι που δεν μπαίνει σε άλλη κατηγορία, οπότε καλό είναι να υπάρχει μια κατηγορία με "Διάφορα".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View