Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Έχω Ελληνικά Λαϊκά τραγούδια σε Guitar pro

(1/2) > >>

elrich:
Γεια σας και από μένα, παρακολουθώ το forum σας καιρό, παίζω αρκετά χρόνια ακουστική κιθάρα (έπαιζα και επαγγελματικά κάποια χρόνια) καθώς και ηλεκτρική στο γκρουπάκι που έχουμε μαζί με άλλους "μεστωμένους" ροκάδες.
Ο λόγος που γράφω σε αυτή την ενότητα είναι ο εξής:
Έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή παλιών (και νέων) Λαϊκών & έντεχνων τραγουδιών που τα έχω γράψει ο ίδιος σε Guitar pro (Όλα τα όργανα - κιθάρα, μπουζούκι, μπάσο, ακκορντεόν, ντραμς κλπ) και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί με τα μέλη του forum.
Η κρίσιμη ερώτηση είναι "είναι νόμιμο το ανέβασμα Guitar pro tabs στην Ελλάδα ή σκοντάφτουμε πάνω σε πνευματικά δικαιώματα ΑΕΠΙ κλπ" ???
Παρακαλώ, ας με ενημερώσει κάποιος από τους διαχειριστές...
 
Βαγγέλης (elrich)

elrich:
Λοιπόν... τελικά έφτιαξα στα γρήγορα ένα free forumάκι και τα ανάρτησα εκεί για όποιον θέλει να τα κατεβάσει. Αρχικά έχω βάλει καμιά τριανταριά που είναι τελείως έτοιμα, και καθημερινά σχεδόν το εμπλουτίζω.
Για όποιον ενδιαφέρεται http://laikikithara.forumer.com απλώς κάντε μια εγγραφή για να μπορέσετε να τα δείτε (για να μην τα έχω και φόρα παρτίδα και μου την πέσει κανείς για δικαιώματα κλπ).
 
ΥΓ Εννοείται ότι το kithara.gr μπορεί να τα χρησιμοποιεί όπως θέλει...

elrich:
Ξεθάβω το παλιό thread γιατί δεν έχει νόημα να φτιάξω καινούριο:

To forum του laikikithara.forumer.com μας άφησε χρόνους, όπως και όλα τα free-forums της forumer.
Λόγω της παρατεταμένης αργοπορίας (μάλλον αποτυχία) στην αλλαγή hosting που μας επέβαλλε ο πάροχος, δημιουργήσαμε ένα νέο forum για να έχετε πρόσβαση στα tabs. Δυστυχώς οι παλιοί πρέπει να ξαναεγγραφείτε, αλλά αυτά έχει η ελεύθερη ζωή!
 
 Η διεύθυνση του νέου forum είναι:
 http://laikikithara.forumgreek.com/

hot_sauce (φλουτσ):
ωραίος ρε el που συνεχίζεις να τα μοιράζεις!
ευχαριστούμε!

kiwi:
πρώτο φάουλ για μένα  έχεις κλειδωμένες τις κατηγορίες στο φορουμ και δεν φτάνει αυτό , εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανενα αρχείο για guitar pro  :P αν νομιζεις οτι με το να λοκάρεις της κατηγορίες θα μαζέψεις κόσμο  είσαι πολύ λάθος φίλε μου , το μόνο που θα καταφέρεις πιστευω είναι να έχεις μέλη με 0  ποστ, προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το site σου θα ήθελα να το διορθώσεις ... , όσο για τα τάμπ πολύ θα ήθελα να δω την δουλιά σου  άλλα You haven't got the rights to download this file..
 :-[

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View