Harpwood:
Μάλλον μια τέτοια κίνηση θα είναι αρκετά δαπανηρή σε χρόνο και σε χρήμα άλλα τα lag spikes είναι πλέον πολύ συχνά (και εκνευριστικά :P ). Αυτό υποθέτω μεταφράζεται και σε καλά νέα, αν lag spikes τα οφείλονται στο γεγονός, πως η κοινότητα μας μεγαλώνει.
Ευχαριστώ τους admins για το χρόνο τους...
ΥΓ: Αν το πρόβλημα οφείλεται σε άλλους λόγους και η δύναμη του server επαρκεί, αγνοείστε το παρόν thread...
Βραζίλης:
Πράγματι, όπως τα λες είναι, και αυτά συζητάμε αυτόν τον καιρό μεταξύ στελεχών του site.
Από ότι φαίνεται θα χρειαστούμε αναβάθμιση server, θα θέλαμε έναν που να μπορεί να υποστηρίξει και νέες λειτουργίες που θέλουμε να προσφέρουμε στα μέλη. Σκεφτόμαστε την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος λαμβάνοντας υπόψη την τεχνογνωσία και τον ελεύθερο χρόνο μας, καθώς και το κόστος λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές μας δυνατότητες (έσοδα σχεδόν δεν υπάρχουν, εκτός από κάποια έσοδα από διαφημίσεις google που δεν είναι αρκετά).
Παρακαλούμε για την υπομονή σας, η λύση θα βρεθεί...
gas-13:
Μηπως να βοηθουσαμε κι εμεις , με οτι μπορει ο καθενας ? Ξερω οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους , αλλα ολο και κατι θα μπορουμε να συνεισφερουμε για την υποστηριξη του αγαπημενου μας site.
noe13:
Αυτο το εχω προτεινει κ εγω...νομιζω αν παρουμε μερος ολοι,θα βγει ενα αστειο ποσο στον καθενα!
Sandman1_1:
Μέσα και εγώ εαν χρειαστεί να βοηθήσω σε κάτι...