Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Μάλλον ήρθε η ώρα να "μετακομίσετε" σε ισχυρότερο server...

<< < (3/4) > >>

gas-13:
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ [KITHARA.GR ;D ]
Βραζιλη ανεβασέ μας τον αριθμο της τραπεζας [ ή οποιον αλλο τροπο] για να ξεκινάμε απο Δευτερα. ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kkmspm (φλουτσ):
ΔΕΝ  ειναι κακο ενα donation για το forum μας! βαλε λογαριασμο η paypal

hot_sauce (φλουτσ):
υπάρχει αυτή η σελίδα για το Paypal: http://forum.kithara.gr/index.php?action=treasury

για λογαριασμό τραπέζης, λογικά, θα περιμένουμε το boss...

noe13:
Αν ειναι να γινει κατι τετοιο τετοιο,θα προτεινα να δηλωθουν τα ατομα που ειναι προθυμα να συνεισφερουν και να βγει ενα ποσο στο καθενα....γτ καποιοι,μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω,δεν ξερουν το κοστος ενος τετοιου εγχειρηματος και δεν μπορουν να υπολογισουν ποσα να διαθεσουν...μπορει καποιος πχ να ντρεπεται να βαλει 5ε,ενω ενα τετοιο ποσο τελικα να ειναι υπεραρκετο!Γνωμη μου!

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Δεν είναι 100% σίγουρο ότι φταίει ο server και ότι πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο ξεμπερδέψαμε. Θέλουμε να βρούμε την αιτία του προβλήματος, γιατί παλιότερα αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε. Και ούτε η κίνηση αυξήθηκε τόσο πολύ, ώστε να δικαιολογούνται τέτοιες καθυστερήσεις στις σελίδες.
Και δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο να βρούμε την αιτία, γιατί τα προβλήματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται εντελώς απροειδοποίητα. Αλλά προσπαθούμε  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View