Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά

Έλληνες κατασκευαστές μαγνητών και τιμολόγηση.

(1/5) > >>

modfori:

--- Παράθεση από: panixgr στις 13/12/17, 17:26 ---ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΠΛΑ !!! http://www.gaspickups.gr/

εχει κανείς καμια εμπειρία?

--- Τέλος παράθεσης ---

320 ευρώ ένα σετ humbuckers paf ; στην Ελλάδα του 2017;  την παλεύουν; όσο και γ**άτοι μαγνήτες να'ναι ,είναι στυλ μαγνήτη που έχουν φτιάξει αλλές 100 εταιρίες τουλάχιστον.
είναι η γνωστή ελληνική τακτική πουλάμε 2-3 σετάκια και βγάζουμε το μήνα

panixgr:

--- Παράθεση από: modfori στις 13/12/17, 19:56 ---
--- Παράθεση από: panixgr στις 13/12/17, 17:26 ---ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΠΛΑ !!! http://www.gaspickups.gr/

εχει κανείς καμια εμπειρία?

--- Τέλος παράθεσης ---

320 ευρώ ένα σετ humbuckers paf ; στην Ελλάδα του 2017;  την παλεύουν; όσο και γ**άτοι μαγνήτες να'ναι ,είναι στυλ μαγνήτη που έχουν φτιάξει αλλές 100 εταιρίες τουλάχιστον.

--- Τέλος παράθεσης ---

ώχ τώρα το είδα.... 100 ευρω για αυτόν τον αχυρώνα : https://www.musicaccessories.gr/gas-pickups-gasville.html ....

saved:
Η αληθεια ειναι πως εγω και με gas και με silver που μηλησα,ενδιαφερομουν για sidewinder η για τυπου "wal"

Αλλα δεν τους ειδα προθημους να δοκημασουν κατι διαφορετικο,ενω περημενα να συναντησω πιο θετικη αποψη.
Και αν καναν και καλη τιμη,θα ειχαν και κατι διαφορετικο για κραχτη.
Τες πα.Ο καθε επαγκελματιας ακολουθαει την.πολιτικη που κρινει ορθοτερη και κηνιτε στα πλεσια που θεωρει καλυτερα (οτι ο καθενας θεωρει καλυτερο τελος παντων)

Απόλλων:

--- Παράθεση από: modfori στις 13/12/17, 19:56 ---320 ευρώ ένα σετ humbuckers paf ; στην Ελλάδα του 2017;  την παλεύουν; όσο και γ**άτοι μαγνήτες να'ναι ,είναι στυλ μαγνήτη που έχουν φτιάξει αλλές 100 εταιρίες τουλάχιστον.
--- Τέλος παράθεσης ---

Πληροφοριακά, με περίπου 250 Ευρώ (217 λίρες) αγοράζεις ένα σετ Monty's PAFs, οι οποίοι ίσως να είναι το πιο πιστό αντίγραφο των αυθεντικών PAF μαγνητών που μπορεί να βρει κανείς σήμερα...

vagtanplan:
Αστε το πληκτρολογιο και τις, απο αποσταση κριτικες και αξιολογησεις και δοκιμαστε τους μαγνητες των "δικων" μας πριν μιλησετε.
Ειδικοτερα για τους Silver Pickups αλλα και τους GAS επειδη εχω σετ τους και εχω μπει στον κοπο να ακουσω απο κοντα σε πολλα οργανα (εκτος απο τα δικα μου που φορανε τους μαγνητες τους), εχω να πω οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ειναι  ανωτεροι απο πολλους απο αυτους που θεωρειτε (και εχετε διαβασει κριτικες στα περιοδικα και στο youtube) κορυφαιους, γκαματους κλπ.
Εννοειται οτι δεν ειναι κατα παραγγελια και ορεξη του καθενα μας οι μαγνητες που βγαζουν και εχουν μετα απο πολυ καιρο αποφασισει την γκαμα τους και καλα κανουν. Για δε περνετε τηλεφωνο τον Fralin, τον Barden etc να του ζητησετε να σας φτιαξει μαγνητακι της ορεξης σας ?? Μετα πειτε μου την απαντηση που θα παρετε.....

Μην απαξιωνετε οταν ΔΕΝ εχετε ιδία αποψη. Αυτο ειναι "γνωστη Ελληνικη τακτικη " φιλοι μου.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View