Το Στέκι των Κιθαρωδών
Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: Cuenca_60R στις 21/02/07, 23:05
-
music.kithara.gr/Cuenca_60R
Tο τραγούδι αυτό προήλθε από μια έμπνευση του φίλτατου Θόδωρου, του πληκτρά μας, και ήρθε και έδεσε με το κανονάκι και το καβάλι που πρότεινα να προστεθούν έπειτα. Ο τίτλος προέρχεται από το γεγονός ότι εμένα μου θυμίζει έντονα αγαίο..δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί ταξιδεύει τον ακροατή.Καλή ακρόαση!
-
Φίλε Cuenca_60R πραγματικά το τραγουδάκι σε ταξιδεύει στο Αιγαίο και όπου θελήσεις σαν ακροατής...
Πολύ καλή δουλειά
Μου άρεσε πολύ και η ενορχήστρωσή του επίσης...
Θα ήθελα πολύ επίσης να ακούσω και κάτι άλλο από αυτά που αναφέρεις στην σελίδα σου για τον συνδιασμό ήχων...
-
Σ' ευχαριστώ φίλε μου!Τώρα ετοιμάζουμε κάτι το οποίο ίσως δεν έχουν ακούσει πολλοί.Θα διασκευάσουμε ένα Βουλγάρικο παραδοσιακό με γκάιντα. Όμως...οι ιδέες πολλές, ο χρόνος και το χρήμα λίγο... ;) :) Ευχαριστώ
-
Πραγματικα πολυ ομορφο κομματι.Ειχα καιρο να ακουσω κατι διαφορετικο.Αμα χρειαστεις ποτε καποιον μπασιστα για καποια ηχογραφηση ειμαι στην διαθεση σου. 8)
Υ.Γ.:Υπαρχει πιθανοτητα να επιτρεψεις το download?Θελω να το ακουσει καποιος που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ.
-
Μυριζει Ελλαδα! Νομιζω πως μεσα σε 2 λεξεις διατυπωσα την αποψη μου! Συγχαρητηρια...Μακαρι και εμεις, οι υπολοιποι Ελληνες μουσικοι ( ερασιτεχνες και επαγγελματιες ), να περναγαμε λιγο απο τη φαση του "παιζω εθνικη μουσικη, οπως κανουν ολοι στο εξωτερικο".
Και παλι συγχαρητηρια!!
-
Πολύ ωραίο το κομμάτι σας, είχα την αίσθηση ότι ταξιδεύω όσο το άκουγα. Χάρηκα που σας άκουσα.
-
Ευχαριστώ παιδιά όλους για τα καλά σας λόγια...Κάποια στιγμή θα το ανεβάσω στο rapidshare...Από δευτέρα ισώς...
-
http://rapidshare.com/files/18631046/14_-_Track_14.mp3.html
Είναι καλύτερα τώρα νομίζω... ;)