Το Στέκι των Κιθαρωδών

Μουσικά όργανα και εξοπλισμός => Εφέ => Μήνυμα ξεκίνησε από: arionas στις 15/05/08, 13:06

Τίτλος: BOSS GT-8. Πρόβλημα με Patches και Pre Amp
Αποστολή από: arionas στις 15/05/08, 13:06
Κατέβασα διάφορα Patches και τα πέρασα  στο Gt-8. Ο φάκελος περιείχε πολλά και τα πέρασα ένα ένα εκεί που ήθελα.
Το πρόβλημα που έχω όμως είναι οτι εάν δεν ενεργοποιήσω το PreAmp, ακούω μόνο έναν ήχο (του patch που κατέβασα) χωρίς παραμόρφωση (ενώ το Patch είναι γραμμένο για παραμόρφωση).
Βάζω σε On το preAmp αλλά Μετά όμως απο αυτό μόλις γυρίσω σε δικούς μου ήχους το preAmp παραμένει ενεργό ενώ δεν το έχω επιλέξει όταν έγραφα τον ήχο.

Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει;
Τίτλος: Απ: BOSS GT-8. Πρόβλημα με Patches και Pre Amp
Αποστολή από: Heatseeker στις 16/05/08, 02:05
Ψάξε λίγο το manual, στα global settings (system settings ή κάπως έτσι) έχει μια επιλογή που ορίζεις αν θέλεις το preamp να είναι global ή να είναι per patch.
Αν το έχεις global (που προφανώς το έχεις), το ανοίγεις με το χέρι και μένει ανοιχτό ανεξάρτητα από το κάθε patch. Πρέπει και πάλι να το κλείσεις με το χέρι.
Αν το βάλεις per patch, τότε το κάθε patch αποφασίζει αν θα έχει ανοιχτό preamp ή όχι.
Τίτλος: Απ: BOSS GT-8. Πρόβλημα με Patches και Pre Amp
Αποστολή από: arionas στις 16/05/08, 09:17
Εισαι φοβερός. Εγινε αμέσως. Θέλει να πας στο system 5η παραμετρος και επιλεγεις patch και οχι system.
Σε ευχαριστώ.  :)