Το Στέκι των Κιθαρωδών

Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: Guitarero 240bpm στις 24/10/08, 22:51

Τίτλος: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 24/10/08, 22:51
Γεια σας! Με λένε Αντώνη Ζαμπέλη και εδώ στο forum ίσως κάποιοι από σας να με έχουν δει ως Guitarero.

Είμαι ο νικητής του διαγωνισμού του Θοδωρή Ζήρα - http://www.theodoreziras.com/contest.htm

Το κομμάτι μου λέγεται "In vitro".

(http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/58/l_03d153c93e574acbad16d887e3a1cc8a.jpg)

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε αν σας άρεσε η σύνθεσή μου!

Να'στε καλά

Αντώνης

http://www.myspace.com/zampelis (http://www.myspace.com/zampelis)
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: bassman(4 String Suicide!) στις 28/10/08, 13:15
Γεια σου Αντωνη.Ακουσα το κομματι σου.Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν αυτου του ολου στυλ.Το κομματι παρολα αυτα μου αρεσε καπως.Μπορεσα και το ακουσα ευχαριστα.

Εχω μια μικρη απορια.Και την λεω φιλικα παντα.Στο site στο myspace εχεις κατι αναφορες τυπου:"Antony is the winner of the Theodore Ziras Guitar Contest". η το αλλο..The solo secti​on of the song "In vitro​"​ conta​ins a passa​ge where​ Anton​y plays​ ~14 notes​ per secon​d.​ That is rough​ly 210-​220 bpm sixte​enth notes​!​

Και ρωταω λοιπον..αυτα δεν ειναι λιγο δειγματα..επιδειξης η ιχνη κομπασμου να το πω αλλιως?Η απλα το βλεπω εγω ετσι?Δλδ περα απο οτι δηλωνεις παντου νικητης διαγωνισμου,μιλας για το ατομο σου σε μερικα σημεια στο 3ο προσωπο.

Επαναλαμβανω και παλι..ο τονος μου αφορα απορια.Προς Θεου δεν σε κριτικαρω απλα μου κανει εντυπωση.

Παντα Φιλικα

P.S.:Το background στο myspace τα σπαει! ;)
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 28/10/08, 13:28
Γεια σου φίλε Bassman!

Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Το τρίτο πρόσωπο μπήκε λόγω περιγραφής στο youtube (το κείμενο μπήκε αυτούσιο στο myspace). Καμμία διάθεση μεγαλομανίας δεν υποδηλώνει. Η προβολή του όλου εγχειρήματος έχει σαν μοναδικό λόγο τη χαρά μου, αφού με την κιθάρα ασχολήθηκα πραγματικά σοβαρά από άποψη τεχνικής εδώ και ένα χρόνο.

Τώρα όσο για κομπασμό, δεν κομπάζω, απλά καμαρώνω για τον παραπάνω λόγο. Έχοντας γνωρίσει προσωπικά κάποιους από τους προηγούμενους νικητές του εν λόγω διαγωνισμού, θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα και τιμή μου να πλησιάζω το επίπεδό τους, όντας ένας καθαρά εασιτέχνης κιθαρίστας με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Όσο για το στυλ μουσικής, μια ζωή μου άρεσαν τα blues και το κλασσικό ροκ (για να παίζω). Η "μαλμστινίτιδα" με χτύπησε στα 30! Δέχομαι ότι το shredding είναι για πιο ιδιαίτερο ακροατήριο. Μην παραβλέπεις όμως ότι το διαγωνισμό τον κέρδισα με ένα ολοκληρωμένο κομμάτι, με μελωδία, δομή και, ας πούμε, ολοκληρωμένο concept και όχι με 3 λεπτά χωσίματος. Όχι ότι δεν θα μπορούσα να χώνω για 3 λεπτά, απλά δε θα ήταν τόσο όμορφο το αποτέλεσμα (άσε που ξέρω πιτσιρικάδες που σε στεγνό χώσιμο με έχουν με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη :P :P ;D ;D).

Εν πάσει περιπτώσει, σε ευχαριστώ για το σχόλιο και ελπίζω τελικά να σου άρεσε το κομμάτι!

Φιλικά

Αντώνης
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: bassman(4 String Suicide!) στις 28/10/08, 21:08
Λοιπον οπως ειπα..δεν μου αρεσει το shredding.Μαλιστα ο μοναδικος shredder που ποτε συμπαθησα μια ζωη μαλωνε με τα χελωνονιντζακια! ;D

Ας σοβαρευτω τωρα..το κομματι ειναι μια χαρα.Η παραγωγη μου φαινεται συμπαθεστατη..και οι μελωδιες το ιδιο.Απο τεχνικη επισης απο οσο μπορω να κρινω το βρηκα καλο.

Επισης αν κ εκτιμω τον Ζηρα..δεν ξερω κατα ποσο με εντυπωσιαζει ενας διαγωνισμος τετοιου ειδους...και κατα ποσο εμενα προσωπικα μου λενε κατι οι διακρισεις τετοιου ειδους.Το θεμα του να καμαρωνεις τον εαυτο σου ομως..το καταλαβαινω απολυτα και ειναι σημαντικο πραμα για τον καθεναν μας.Οποτε αφου εισαι ευτυχισμενος και αισθανεσαι ωραια τοτε εγω να ευχηθω παντα τετοια και ας υπαρχουν ατομα οπως εγω που θα διαφωνουν.Αλλωστε το οτι κανουμε στην μουσικη η οχι ειναι για μας..και αυτο πρεπει να θυμομαστε.

Αυτα..keep walking..και εις ανωτερα..
Τίτλος: Guitar shred: ευπρόσδεκτο ή ανάθεμα?
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 09:16
Χαίρομαι που διευκρινίστηκε η...παρεξήγηση. Αν μη τι άλλο, θεωρώ κέρδος να σου αρέσει ένα κομμάτι από ένα μουσικό ιδίωμα αν μη τι άλλο παρεξηγημένο.

Η όλη φάση του shredding (ή του virtuosity καλύτερα) είναι κάπως ιδιαίτερη. Συμφωνώ ότι η τεχνική δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Υπάρχουν πολλοί κιθαρίστες που είναι απλώς φλύαροι και δεν έχουν τίποτα να πουν μουσικά. Υπάρχουν όμως κιθαρίστες που πατούν πάνω στην τεχνική τους για να κάνουν μεγάλα βήματα για τη μουσική.

Ας πάρουμε τον Malmsteen. Χαρακτηριστική και πολύ αμφιλεγόμενη περίπτωση:

Στα πλην:
- Είναι αρκετά φλύαρος
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί

Στα συν:
- Έχει πεντακάθαρο παίξιμο
- Ο ήχος και το στυλ του είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και αυτό είναι από τα υπερατού ενός κιθαρίστα
- Αν μη τι άλλο έχτισε μόνος του το όλο κίνημα του neoclassical

Αν προσέξεις, στο σόλο του κομματιού μου κόπιασα ώστε οι 14 νότες το δευτερόλεπτο να ακούγονται πεντακάθαρα. Ακολούθησα τη λογική του πιο πάνω παχουλού κυρίου, ώστε ένα μουσικό κομμάτι ΚΑΙ να φαίνεται ΚΑΙ να είναι γρήγορο αλλά να ακούγεται ΣΩΣΤΟ.

Η θέση μου λοιπόν είναι ότι δεν πρέπει να πυροβολούμε την τεχνική. Η τεχνική βάση μας δίνει το πάτημα για να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να μπορούμε να ερμηνεύσουμε μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής. Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά δεν είναι και ανάθεμα. Και στο κάτω κάτω, όλοι θέλουμε σε κάτι να ξεχωρίσουμε, να είμαστε καλοί (έστω και καλύτεροι από κάποιον άλλο). Γιατί πρέπει η μουσική να είναι απέξω? Μήπως ο Mozzart δεν ήταν τρελός φιγουρατζής? Ο Paganini δεν έκανε φιγούρα της τεχνικής του? Ή μήπως ο Rachmaninov (που για κάποιους πιανίστες είναι κάτι σαν ιερό δισκοπότηρο) είναι ο πιο μελωδικός συνθέτης που έχεις ακούσει? Και εν πάσει περιπτώσει, ο Eric Johnson όταν χώνει αβέρτα δεν είναι γ@μιστερός? Και παίζει μπλουζ! Και μάλιστα ωραία μπλουζ!

Βλέπεις ότι προσπαθώ να αποφύγω εκφράσεις του τύπου "Αν μπορείς παίξε έτσι και συ" γιατί ειλικρινά δε μου ταιριάζουν καθόλου. Έχω δει όμως πολλές τέτοιου τύπου συζητήσεις εδώ μέσα. Ας πούμε βγαίνει ο Σόβολος και δείχνει ένα κλιπάκι τεχνικής και ο κάθε κάφρος πετάγεται και λέει so what? Για να κρίνουμε ένα τόσο δουλεμένο κιθαρίστα δε χρειάζεται να παίζουμε το ίδιο καλά, πρέπει όμως να έχουμε χωνέψει και επεξεργαστεί την ΙΔΕΑ της μουσικής. Να ξέρουμε, να καταλαβαίνουμε.

Για να εξηγούμαστε, το παραπάνω λογίδριο δεν πάει για σένα, bassman, απλά είδα κάποια χωσίματα από άλλους στο Σόβολο και πήρα την αφορμή να του δώσω ένα heads up  ;D!

Αυτά λοιπόν. Μην πυροβολείτε τον κιθαρίστα. Τόσα χρόνια το λαμόγιο ο πιανίστας καλά τη γλίτωνε!!! :P :P :P
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: zeromancer στις 29/10/08, 10:57
καλημερα και απο μενα..δεν ειμαι καθολου φαν των κιθαριστικων τραγουδιων αλλα φιλε μου το δικο σου κατα εναν περιεργο τροπο δεν με εκανε να βαρεθω και να κουραστω...αν και παιζεις εμφανεστατα παπαδες το κομματι εχει παρα πολυ ομορφη ροη και σου μενει στο κεφαλι...σοβαρα πολυ ομορφο κομματι,με ουσια και καθολου "μπορω να παιξω 10000 νοτες σε ενα δευτερολεπτο....ακουστε με"...μ αρεσε...μπραβο.
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: grmako στις 29/10/08, 14:31
Πολυ καλό κομμάτι! Μπράβο!
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Alex Flouros στις 29/10/08, 14:34
Καλησπερα...
Το κομματι σου μου αρεσε..Και συγχαρητηρια για τη νικη σου στον διαγωνισμο!
Η αληθεια ειναι πως και μενα μου χτυπανε "καπως" καποια πραγματα που αναγραφονται στη σελιδα σου..Αλλα αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο και οχι τη μουσικη..Οποτε οπως σου ειπα μου αρεσε η δουλεια σου..
Καλη συνεχεια.. ;)
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: bassman(4 String Suicide!) στις 29/10/08, 16:30
Oκ..δεκτα ολα που λες.Παντως το επιχειρημα παιξε και συ αν μπορεις κ μονο σαν αναφορα για μενα ειναι ατοπο.Γιατι το ποσο καλος μουσικος θα γινει καποιος εξαρταται απο το πεισμα του.Πιστευω κ στο ταλεντο αλλα οχι αποκλειστικα.Ο οποιοςδηποτε μπορει να παιξει γρηγορα και καθαρα και δυσκολα κομματια..αρκει να το θελησει.Την τεχνικη την κατακτα ο καθενας μας..αρκει να δουλεψει σκληρα..για αυτο δεν μου λενε τπτ οι "γρηγορες" κ πολλες νοτες αν θες.Την αισθητικη ομως..την αντιληψη..το ηθος..και το συναισθημα θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να την βρεις.

Επισης φερνεις ως παραδειγμα καποιους κιθαριστες κ λες οτι κατακρινονται-ονοματα δεν θα πω καν..γιατι θα ειναι και διαφημιση ακομα..κατι που δεν θα κανω.Εγω προσωπικα δεν πιστευω τοσο οτι κατακρινονται επειδη ειναι καλοι τεχνικα κ τους ζηλευουν(δλδ θα υπαρχουν και αυτοι που ζηλευουν αλλα σε μειοψηφια) αλλα μαλλον επειδη κανουν επιδειξη και βγαζουν το προσωπο ενος μουσικα ναρκισσου εξω.Προτιμω εναν σεμνο μουσικο και καλο..παρα αυτον που μου λεει κοιτα ποσο γρηγορα παιζω..η ποσες νοτες βγαζω.Στην τελικη η μουσικη μιλαει απο μονη της.Και εχω γνωρισει και πολυ καλους μουσικους ..ισως και αριστους κατ εμε..που μπαινεις στο  μουσικο προφιλ τους..και παρολο που χουν μεχρι και δισκογραφια κ γενικα αναγνωριση δεν βρισκεις ιχνος κομπασμου η επιδειξης.Αυτο λεει πολλα για το ατομο και την αντιληψη τους.

Να το πω και ευγενικα.Κανεις δεν συμπαθει τους εξυπνακηδες.Τους εξυπνους ισως.Ομως οι εξυπνοι δεν φωναζουν..κοιτα κοσμε ειμαι εξυπνος.

Αυτα...επισης να τονισω με βαση τα σχολια που εκανα για το προφιλ σου..οτι δεν θεωρω ντε και καλα οτι κομπαζεις.Ομως φαινομενικα σε αυτον που το βλεπει αρχικα ετσι μοιαζει.Παρολα αυτα δικαιωμα του καθενα ειναι να επιλεγει το πως εκφραζεται αφου το κανει κοσμια.Σε ελευθερη χωρα ζουμε.

Καλη συνεχεια... :)
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 18:18
Oκ..δεκτα ολα που λες.Παντως το επιχειρημα παιξε και συ αν μπορεις κ μονο σαν αναφορα για μενα ειναι ατοπο.Γιατι το ποσο καλος μουσικος θα γινει καποιος εξαρταται απο το πεισμα του.Πιστευω κ στο ταλεντο αλλα οχι αποκλειστικα.Ο οποιοςδηποτε μπορει να παιξει γρηγορα και καθαρα και δυσκολα κομματια..αρκει να το θελησει.Την τεχνικη την κατακτα ο καθενας μας..αρκει να δουλεψει σκληρα..για αυτο δεν μου λενε τπτ οι "γρηγορες" κ πολλες νοτες αν θες.Την αισθητικη ομως..την αντιληψη..το ηθος..και το συναισθημα θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να την βρεις.

Επισης φερνεις ως παραδειγμα καποιους κιθαριστες κ λες οτι κατακρινονται-ονοματα δεν θα πω καν..γιατι θα ειναι και διαφημιση ακομα..κατι που δεν θα κανω.Εγω προσωπικα δεν πιστευω τοσο οτι κατακρινονται επειδη ειναι καλοι τεχνικα κ τους ζηλευουν(δλδ θα υπαρχουν και αυτοι που ζηλευουν αλλα σε μειοψηφια) αλλα μαλλον επειδη κανουν επιδειξη και βγαζουν το προσωπο ενος μουσικα ναρκισσου εξω.Προτιμω εναν σεμνο μουσικο και καλο..παρα αυτον που μου λεει κοιτα ποσο γρηγορα παιζω..η ποσες νοτες βγαζω.Στην τελικη η μουσικη μιλαει απο μονη της.Και εχω γνωρισει και πολυ καλους μουσικους ..ισως και αριστους κατ εμε..που μπαινεις στο  μουσικο προφιλ τους..και παρολο που χουν μεχρι και δισκογραφια κ γενικα αναγνωριση δεν βρισκεις ιχνος κομπασμου η επιδειξης.Αυτο λεει πολλα για το ατομο και την αντιληψη τους.

Να το πω και ευγενικα.Κανεις δεν συμπαθει τους εξυπνακηδες.Τους εξυπνους ισως.Ομως οι εξυπνοι δεν φωναζουν..κοιτα κοσμε ειμαι εξυπνος.

Αυτα...επισης να τονισω με βαση τα σχολια που εκανα για το προφιλ σου..οτι δεν θεωρω ντε και καλα οτι κομπαζεις.Ομως φαινομενικα σε αυτον που το βλεπει αρχικα ετσι μοιαζει.Παρολα αυτα δικαιωμα του καθενα ειναι να επιλεγει το πως εκφραζεται αφου το κανει κοσμια.Σε ελευθερη χωρα ζουμε.

Καλη συνεχεια... :)

Συμφωνούμε. Σε όλα :P

Επίσης ευχαριστώ για τα σχόλια τα υπόλοιπα παιδιά!
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Jimi Pap στις 29/10/08, 19:28
Παιδια σορι που επεμβαινω αλλα θα ηθελα να πω τα εξης:
Συνεχεια παρακολουθω συζητησεις στο φορουμ για τεχνικη-συναισθημα και κατα ποσο το καθε ενα εξυπηρετει τη μουσικη.Εγω πιστευω οτι η λεξη κλειδι ειναι "υφος".

Φιλε guitarero,ειλικρινα με ολο το σεβασμο θα ηθελα να σου πω τα εξης.Το σολο που ακουσα,σχετικα με την ταχυτητα,εχει τεχνικη.Στα bends,δεν εχει καθολου τεχνικη.Αλλα αυτο που του λειπει περισσοτερο,ειναι το υφος.Ενας σχετικα εμπειρος κιθαριστας,αναγνωριζει αμεσως οτι παιζεις λιγο καιρο κιθαρα,απο το φρασεολογιο σου.Τα τελειωματα των φρασεων και οι επιλογη των νοτων σου ειναι τελειως "αγουρα" αν μου επιτρεπεις,και το λεω χωρις να θελω να με παρεξηγησεις.

Υπαρχουν παρα πολλα σολος,τα οποια ομως διαθετουν περισσοτερο υφος απο το δικο σου,και ενω τεχνικα περιεχουν πολυ λιγοτερες νοτες,αμεσως αναγνωριζει καποιος οτι ο κιθαριστας που παιζει ειναι πολυ πιο εμπειρος.Πχ το σολο του nothing else matters,ενω ειναι αργο,εχει υφος,οπως και το σολο πχ του sweet childe of mine,το οποιο παλι εχει υφος.

Θελω να πω,οτι το υφος και το παιχτικο στυλ ειναι αυτο που για μενα καθοριζει το μεγεθος του καθε παιχτη,ανεξαρτητα αν παιζει αργα 'η γρηγορα.O Friedman παιζει τρομακτικα γρηγορα και τεχνικα,αλλα δεν παυει να ειναι ενας εκπληκτικος κιθαριστας,οπως αντιστοιχα ειναι και ο bbking,με το 1/100 των νοτων.

Εγω στη θεση σου θα δουλευα τα bends μου αλλα κυριως το φρασεολογιο και το υφος που θα ηθελα να εχω,παραλληλα με την ταχυτητα.Αυτα απο μενα,ελπιζω να μη σε κουρασα.
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 21:29
Καθόλου :)
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: zeromancer στις 29/10/08, 21:57
το κομματι σου μπορουμε να το βρουμε καπου???
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 21:58
Εννοείς να το ακούσεις ή να το κατεβάσεις?
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: zeromancer στις 29/10/08, 22:00
να το κατεβασω-αγορασω η κατι τετοιο
λες να σου αφησα σχολιο χωρις να το ακουσα??? :P :P
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 22:03
Λογικά μπορείς να το αρπάξεις από το myspace σαν flash content. Αν όχι, στείλε μου το μέηλ σου να στο στείλω!
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: zeromancer στις 29/10/08, 22:13
οκ ευχαριστω πολυ..θα το παρω αλλιως θα σ στειλω πμ
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 29/10/08, 23:48
Αστεία αστεία η αντίδραση του bassman ζωντάνεψε ένα thread που έμενε αδιάβαστο :P. Όσο για το σχόλιο για τα bends, κι εγώ ακούω κάποια που είναι λίγο off, αλλά αυτό επιδεινώνεται λόγω του ότι παίζονται σε αρμονίες με 3 διαφορετικά tracks Κιθάρας.

Παρεπιπτόντως, όλο το κομμάτι βασίζεται σε αρμονίες, κάτι που κανείς δε σχολίασε... :(
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: bassman(4 String Suicide!) στις 30/10/08, 12:43
Για σενα δουλευω Αντωνη... ;)

Την αμοιβη μου θα την συζητησουμε με πμ

 ;D ;D ;D ;D ;D
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Guitarero 240bpm στις 30/10/08, 13:05
Όπως είπε κάποιος σοφός "There's no such thing as bad publicity" ε? Χεχεχε ;D
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Mike Moss στις 30/10/08, 13:22
Ακουσα κι εγω το κομματι  ;)

Ωραια προσπαθεια... cool  μελωδιες...

Ηταν ευχαριστο ακουσμα, συνεχισε ετσι!

ΜΙΚΕ
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: makistzou στις 18/09/09, 11:10
Καλημερα Αντωνη.ειμαι καινουριος στο φορουμ και στο χωρο της κιθαρας.ακουσα το κομματι σου(οταν βγηκες νικητης) και μου αρεσε παρα πολυ.συγχαρητηρια για τη νικη. περιμενα με αγωνια να ακουσω το νικητηριο γιατι απλα στο συγκεκριμενο διαγωνισμο ελαβα μερος και εγω οχι για να διεκδικησω νικη(αφου το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο και αρχικο)αλλα για να πιεστω να βγαλω κατι αξιοπρεπες.μακαρι καποια στιγμη να μπορω να παιξω ετσι.εχω δει και αλλα βιντεο σου.ωραιος.

Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: let me know 796 στις 20/09/09, 20:34
Αντωνη καταρχην συγχαρητηρια.αφου κερδισες κερνας κιολας ε :P?
μου αρεσει και το παιξιμο σου και το κομματι σαν συνθεση.μπραβο :up
στο μονο που διαφωνω μαζι σου ειναι στην αποψη σου για τον χοντρο.

Είναι αρκετά φλύαρος  ''δεν ειναι κακο''
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical ''δεν μπορει η δεν θελει?''
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι ''γι'αυτο τον παω με τα χιλια''.
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί''δεν ειναι υποχρεωμενος.αμα τον ακουω να λεει ''μετα απο εμενα δεν υπαρχει αλλος'' μου φτιαχνει την μερα.''  :D
ok παντως και παλι μπραβο
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: lordi13 στις 20/09/09, 20:48
πολυ ωραιο αλλα το guitarsynth μη το χαραμιζεις στη χελοουκιτι βαλτο στην ibanez
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 21/09/09, 02:05
Αντωνη καταρχην συγχαρητηρια.αφου κερδισες κερνας κιολας ε :P?
μου αρεσει και το παιξιμο σου και το κομματι σαν συνθεση.μπραβο :up
στο μονο που διαφωνω μαζι σου ειναι στην αποψη σου για τον χοντρο.

Είναι αρκετά φλύαρος  ''δεν ειναι κακο''
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical ''δεν μπορει η δεν θελει?''
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι ''γι'αυτο τον παω με τα χιλια''.
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί''δεν ειναι υποχρεωμενος.αμα τον ακουω να λεει ''μετα απο εμενα δεν υπαρχει αλλος'' μου φτιαχνει την μερα.''  :D
ok παντως και παλι μπραβο

Mη το κάνουμε εδώ κουβέντα για το Malmsteen...

πολυ ωραιο αλλα το guitarsynth μη το χαραμιζεις στη χελοουκιτι βαλτο στην ibanez
Eίναι 7χορδη, και πέρα απο τις αμφιβολίες για το spacing, ο μαγνήτης έχει 6 πηνιάκια...
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: Νίκος στις 29/09/09, 22:57
Εμένα με ενοχλεί ο τίτλος "Κέρδισα!" σε θέμα για ένα κομμάτι που δεν λέγεται "κερδισα!" αλλά "In vitro".
Εν πάση περιπτώση πριν αναφέρθηκε για κόντρα μεταξύ τεχνικής και συναισθήματος, το οποίο δεν παίζει και σωστά αναφέρθηκε το θέμα του ύφους.
Δηλαδή δεν υπάρχει τέτοια κόντρα. Η κόντρα έχει να κάνει σε σχέση με το ύφος νομίζω. Και αυτή η κόντρα ξεκίνησε όταν κάποιοι κιθαρίστες άρχισαν να παίζουν με μεγάλη ταχύτητα και να θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι ενώ όμως ακούγονταν λες και έχεις βάλει τις νότες σε midi στον υπολογιστή να παίζονται με ήχο κιθάρας. Αυτό νομίζω ότι είναι κατάντια.
Τέλως πάντων, δεν άκουσα κάτι τέτοιο στο κομμάτι σου!
Ενδιαφέρουσα δουλειά και καλή παραγωγή.
Καθαρός ήχος και ωραίες ταχύτητες.
Τα σηκώματα θέλουν λίγο δουλειά. Δεν πολυακούγονται σίγουρα. Σαν να βιάζονται να προχωρήσουν παρακάτω.
Και λίγο την στακατούρα σου.
Ταχύτητες μεγάλες πιάνουν πάρα πολλοί. Φαντάζομαι και ελπίζω να μην βγήκες πρώτος στο διαγωνισμό για την ταχύτητα, αλλά για το ότι έχεις δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σύνθεση με θέματα, μέρη κτλ. που λίγοι βιαστικοί καταφέρνουν να κάνουν.
Το παραπάνω δημιουργεί την ελπίδα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κιθαρίστα που δεν θα μας τα ζαλίσει με την ταχύτητα αλλά που έχει κάτι να πει και να μοιραστεί με όλους τους μουσικόφιλους και να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.
Πολύ καλή δουλειά γενικά.
Καλή συνέχεια!!!
Τίτλος: Απ: Κέρδισα!
Αποστολή από: vangelis στις 05/10/09, 23:18
το ακουσα απο το λινκ που εχεις στο αρχικο μυνημα, η ποιοτητα του ηχου ειναι αθλια...πολυ χαλια...αλλα δεν φταις εσυ για αυτο...

Περα απο αυτο, η τεχνικη σου ειναι πολυ καλη, και αν και δεν ειμαι οπαδος της μουσικης αυτης, ακουστηκε ομορφα, αν παραβλεψω την ποιοτητα του ηχου...