Το Στέκι των Κιθαρωδών
Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: Νίκος στις 18/12/10, 21:41
-
Χίμαιρα
http://www.myspace.com/mentemqueliberas
-
Σαν ύφος και ιδεα μου αρεσε αρκετα.Πιστευω οτι ειναι κομματαρα αλλα θελει πολυ δουλεια .Σηγκεκριμενα και παντα βαση του γουστου μου δεν μου αρεσε καθολου η ηχογράφηση χάνεται ολο το τραγουδι.Πχ θα προτιμουσα ποιο ρυθμικα και ποιο επιθετικα τυμπανα και οχι τοσες αλλαγες στον ρυθμο .Μπασσο επεζε; δεν ακουσα ή κανω λαθος; Την φωνη την ηθελα ποιο μπροστα και οχι τοσο υπερβολικη σε καποια σημεια γιατι δεν πολυ καταλαβαινω τον στοίχο.Η κιθαρα μου αρεσε αρκετα τα riffs και ο ηχος εκτος απο το σολο στο φιναλε καθως και το φιναλε, πολυ αποτομο.
Γενικα το γουσταρω με χιλια τα παραπανω που σου ειπα ειναι ολα για την ηχογραφηση .Μου θυμισε κατι απο Σπυριδουλα στο Ναυλον Ντεφια και γενικα ειναι το στυλ που γουσταρω.
(Τα λεμε στο myspace!!!)
-
mick77 ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και επίσης πολύ για τις παρατηρήσεις σου.
Χαίρομαι που σου άρεσε.
Οτι θυμίζει Σπυριδούλα μου το είπε και μία φίλη, αν και την ώρα που το έγραφα δεν μου πέρασε από το μυαλό παρόλο που το γουστάρω και εγώ αυτό το στυλ.
Πιστεύω πως μόλις βρω ανθρώπους να ξεκινήσουμε συγκροτηματάκι θα το δουλέψουμε λιγουλάκι γιατί όπως και να το κάνεις, όσο και να προχωρά η τεχνολογία, η φαντασία, η έμπνευση και το στυλ του κάθε μουσικού δεν αναπαράγονται ούτε αντικαθίστανται.
Μπάσο είχα βάλει αλλά μάλλον έκανα κάποια πατάτα στη μίξη.
Ευκαιρία να κάνω paste τους στίχους:
Βλέπω σύννεφα και μια χίμαιρα να με πλησιάζει
'Αστο σήμερα ειν΄'ολα εφήμερα με καθησυχάζει
Λέει πως ο καιρός δεν είναι ζωντανός και με πέτρα μοιάζει
μένει ασάλευτος βραχώδης άγγελος τιποτα δεν αλλάζει
Μήπως είναι αργά για να κινήσω
Να ξεκουνήσω είν' αργά
Κι όλα γύρω απ΄την αρχή να ξαναχτίσω
Μήπως είναι αργά
Βλέπω άστραπές στερνές ανθρώπινες σπονδές για να φύγει η νύχτα
άπλωσε τα χέρια σου λιγο πιο πέρα σου σου ζητάν βοήθεια
Μοιάζω ασάλευτος σαν δούρειος άνεμος και τ'όνομα σου λέω
σε παίρνω αγκαλιά σε βγάζω απ΄την σκουριά και ό,τι φοβάσαι καίω
Μήπως είναι αργά για να κινήσω
Να ξεκουνήσω είν' αργά
Κι όλα γύρω απ΄την αρχή να ξαναχτίσω
Μήπως είναι αργά
Καλή αντάμωση λοιπόν ξανά μες το παρόν που τα αλλάζει όλα
Δέχτηκα το γέλιο μου είπα στο γέρο μου και της οργής τα δώρα
Καλή αντάμωση λοιπόν ξανά μες το παρόν που όλα τα αλλάζει
κοίταξά τον ουρανό τον είδα καθαρό αλήθεια πως σου μοιάζει.
See you in myspace λοιπόν!
-
Φίλε μου, σήμερα συνδέθηκα, για να σου πω ένα μπράβο για το τραγούδι σου! Καιρό είχα να ακούσω κάτι τόσο ολοκληρωμένο, δεμένο και ρυθμικό, μουσικά, φωνητικά! Ωραία Ελληνική Ροκιά!
-
XoLiDoXε χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! :D
Ευχαριστώ και για το χρόνο που αφιέρωσες για να το ακούσεις και για να απαντήσεις!
Οι απαντήσεις από συναγωνιστές κιθαρίστες-μουσικούς είναι σημαντικές για εμένα και η αλήθεια είναι ότι το απερίφραστο μπράβο σου μου έφερε μια μικρή αμηχανία αλλά σε ευχαριστώ και για αυτό! :)
-
Και μια ελαφρώς ανορθόγραφη οπτικοακουστική απόδοση.
http://www.youtube.com/watch?v=B0rXCFKiqCE
-
Ας πω μια φορά και εγώ, δυο φορές μπράβο για το κομμάτι σου!!! Καίρο είχα να το ακούσω και με την ευκαιρία του βίντεο το ξανάπαιξα! Εξαιρετικό και το βιντεάκι! Το έχεις για τα καλά Νίκο! Απολαυστικο!
-
Να'σαι καλά XoLiDoXε !
Σε ευχαριστώ που το άκουσες και χαίρομαι που σου άρεσε! :)