Το Στέκι των Κιθαρωδών
Ειδικά θέματα => Φωνή και τραγούδι => Μήνυμα ξεκίνησε από: jimaras1996 στις 02/12/11, 23:18
-
γεια σας εδω και κατι μηνες εχω ερχισει μαθηματα φωνητικης στον δημο σε χορωδια και επειδη εγω ημουν πιο "φαλτσος" απο τους υπολοιπους στην χοροδια με πηρε η δασκαλα και μου εκανε κατι σαν ιδιαιτερα για να μπορεσω μετα το χριστουγεννα να ενταχτω ομαλα στο συνολο.Για να μαθω να τραγουδαω σωστα με εβαζε να τραγουδαω με αρμονιο για να καταλαβαινω ποτε λεω σωστα την νοτα και ποτε δεν την λεω σωστα.Μου εχει δωσει και κατι τραγουδια με παρτιτουρες για να βλεπω τι νοτα πρεπει να λεω.
Καταληγω στην ερωτηση που ειναι η εξης τα τραγουδια τωρα σαν αρχαριος μονο με παρτιτουρα μπορω να τα μαθαινω να τα τραγουδαω σωστα η υπαρχει αλλος τροπος και αν χρειαζομαι παρτιτουρα ξερει κανεις καποιο site με ξενα τραγουδια rock /metal για να τα δω απο εκει?
Εγω για να μαθω ενα καινουριο τραγουδι που το βλεπω απο παρτιτουρα μεταφερω ολες τις νοτες απο το πενταγραμμο τησ παρτητουρας στο αρμονιο και ετσι καταλαβαινω αν τραγουδαω την σωστη νοτα δηλαδη πχ αν μαθω αυτο το τραγουδι
http://4.bp.blogspot.com/_TjXdjzoniho/R3zoMs2fIuI/AAAAAAAAACM/CmeNTWXmtaI/s320/seik-partitoura.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_TjXdjzoniho/R3zoMs2fIuI/AAAAAAAAACM/CmeNTWXmtaI/s320/seik-partitoura.JPG) θα μεταφερω τις νοτες απο το πενταγραμμο στο αρμονιο και θα τραγουδαω καθε συλλαβη πατωντας την αντίστοιχη της νοτα (απλα δεν μαθαινω τετιοια τραγουδια).
Ειναι σωστος αυτος ο τροπος?