Το Στέκι των Κιθαρωδών

Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: vangelis στις 04/04/12, 22:58

Τίτλος: Instrumental TROIKA 2
Αποστολή από: vangelis στις 04/04/12, 22:58
http://www.box.com/s/f280c104625c854067ef (http://www.box.com/s/f280c104625c854067ef)


Ενα καινουργιο κομματι, επηρεασμενο απο τα γεγονοτα..το κομματι ηχογραφηθηκε με την Parker μου και το Axe fx Ultra, δεν χρησιμοποιησα synth, αυτην την φορα η παραγωγη ειναι λιγο πιο αερατη, χωρις loudness war κτλ...σολο κιθαρα επαιξε ο εξαιρετικος Ρενε Ορφανιδης, σε μια κατασταση περιεργη, ηρθε, εκανε ενα take, και εφυγε παλι... :)




οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη...


καλη ακροαση...
Τίτλος: Απ: Instrumental TROIKA 2
Αποστολή από: freemind στις 05/04/12, 00:18
Πριν ξεκινησω να γραφω, να πω πως στα 1.57 το κομματι τα ΣΠΑΕΙ!!!! :D

Παρα πολυ ωραιο Βαγγελη!! Αγριο, οχι ομως σε σημειο να ξεφευγει προς "ξενα" ειδη ( για εσενα ). Με δυναμικες εναλλαγες, περασματα και βεβαια ομορφο αυτοσχεδιαστικο σολο ( ενα take ?!!!!  :o ).

Καλυτερα που απεφυγες το loudness war, γιατι το κομματι εχει "αερα" κι ακουγεται ευχαριστα και στα χαμηλα, αλλα και στα δυνατα σημεια!

Ομολογω πως θυμισε λιγο King Crimson ( στις πιο μετα-πειραματικες εποχες τους ) σε ορισμενα σημεια, οχι ομως ως προς τον ηχο ( ευτυχως  ;D ).

Ε, αφου δεν εχει synths ομως, ειμαι αναγκασμενος να πω πως ειναι χαλια  0:)
Τίτλος: Απ: Instrumental TROIKA 2
Αποστολή από: Fourier στις 06/04/12, 20:25
Πολύ καλό! Καλύτερο από το "πρώτο μέρος" (όσο το θυμάμαι) στο θέμα παραγωγής και δομής. Εξαιρετικό και το σόλο. Η μόνη παρατήρηση οτι κουράζει λίγο η συνεχής επανάληψη του ίδιου chord progression. Θα μπορούσες να παρεμβάλεις ένα, μικρό έστω, "χαρούμενο" section (π.χ., στο backing του solo) για να σπάσει αυτή η παρατεταμένη αγωνιώδης ατμόσφαιρα που βγάζει το κομμάτι (εκτός, φυσικά, αν αυτός ήταν ο στόχος σου).

Υ.Γ.: Το "ξεκούρδιστο" section μου φάνηκε αστείο όταν το άκουσα πρώτη φορά. :D
Τίτλος: Απ: Instrumental TROIKA 2
Αποστολή από: vangelis στις 23/04/12, 21:46
Free, ναι, ειναι οντος ενα ταικ, απο εκει που ξεκιναει ο Ρενε...το πρωτο μερος το επαιξα εγω.. ;D , βεβαια στεναχωριεμαι που δεν σου αρεσε...αλλα , τι να κανω... ;)


fourier, σε ευχαριστω πολυ, ο στοχος ηταν οντως η τονωση της αγωνιας, οποτε καλα το επιασεσ...το σολο το ατοναλ συμβολιζει, ετσι σκεφτικα, τα παλικαρια μας στην βουλη...οποτε, αν γελασες, πετυχα και εδω τον στοχο... :)


ευχαριστω πολυ..