Το Στέκι των Κιθαρωδών
Διάφορα => Περί παντός => Διασκέδαση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 29/10/12, 23:26
-
Όπως γράφω στη περιγραφή, "...για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι..."
Ενα βίντεο που ξέθαψα τυχαία στον υπολογιστή (τα πλεονεκτήματα μηδενικών format), από (προσεγγιστικά) το 2004, τα Χριστουγεννα. Με το φόβο να ακουστώ κακός και γεροξούρας, πιστεύω, 8 χρόνια μετά, οτι αυτό ακριβώς είναι το κλίμα που ξεκίνησε το kithara. Μια κοινή αγάπη για τη μουσική που έφερε αγνώστους κοντά, και έφτιαξε σχέσεις που άλλες κράτησαν, άλλες όχι. Αλλά στη τελική, αυτό που βλέπω σε αυτό το βίντεο είναι 3 τύποι, που ο καθένας δε ξέρει καν το επίθετο του άλλου, να προχωράνε με χαμόγελο στην Ηφαίστου, παίζοντας τα κάλαντα.
Βασίλης,Dave και Isnogood λένε τα κάλαντα (http://www.youtube.com/watch?v=vWijT0aObqs#)
Και με αφορμή αυτό, καλώ όλους τους πορνόγερους του kithara.gr (εννοείται ΟΧΙ αποκλειστικά) για επικά κάλαντα 2012. Λογικά θα γίνει νέο thread, αλλά ας ρίξουμε τη σπίθα, και βλέπουμε.
-
μμμμ, ωραία ήταν, πράγματι... Ναι, θα ήθελα να το ξανακάνουμε! Κι ας είμαστε λίγοι, δεν πειράζει, τουλάχιστον όσοι θα πάμε θα γουστάρουμε :)
-
Με 1000!! Ποιός θα μας προμηθέψει φορητά ενισχυτάκια να βγεί υπερπαραγωγή το κάλαντο;;
-
Λοιπόν; Θα κανονίσουμε; Να ανοίξει κάποιος νέο θέμα στον πίνακα Συναντήσεις;