Το Στέκι των Κιθαρωδών
Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές => Μήνυμα ξεκίνησε από: audiohomeless στις 01/02/13, 11:45
-
http://blues.gr/profile/bluesspicecircle (http://blues.gr/profile/bluesspicecircle) εδω εχω ανεβάσει την διασκευή μου και σολάρω :solo :metal
(πειτε την γνωμη σας)
-
Μου αρεσε αυτο που ακουσα!
Ισως να το ηθελα με λιγοτερο gain...εχω την αισθηση οτι το παρακανες λιγο!!!
Κατα τ'αλλα σουπερ!
-
Γειά σου και καλώς ήρθες,
Ενδιαφέρον αλλά προσωπικά μου άρεσε πολύ πιο πολύ η δική σου μουσική και ιδιαίτερα το The Phoenix and the Dragon. ΕΚΕΙ θα ήθελα να είχα ακούσει ένα ευρηματικό σόλο (όχι απλά demo τεχνικής και δυνατοτήτων) αλλά μουσική δημιουργία και έκφραση.
-
Μου αρεσε αυτο που ακουσα!
Ισως να το ηθελα με λιγοτερο gain...εχω την αισθηση οτι το παρακανες λιγο!!!
Κατα τ'αλλα σουπερ!
Μου αρέσει που σου άρεσε...ναι ομολογω πως ισως το παράκανα και πάλι με το gain...ακόμα έψαχνα :eee να βρω εκεινο το διαστημα τον ιδανικό ηχο για την Strato μου...επεσε και λίγο παραπάνω κομπρεσορας στην μίξη.....καταλαβαίνεις :roll
-
Ωραίος :D και πολύ ωραίο σόλο,μπράβο
-
Να πω την αληθεια, διαβωντας το σχολιο του noe13 για το πολυ gain, ειχα την αισθηση οτι θα ακουσω καποιο ακομα "αναισθητο" metal σολο πανω σε blues κομματι.
Ομως παροτι ειχε "χωσιμο" και σε καποιους μπορει να φανηκε "επιδειξη τεχνικης", εμενα μου ακουστηκε να εχει αισθημα και καθαρο blues υφος και μαλιστα κοντα στη φιλοσοφια του Jimi.
Οσο για τον ηχο, ισως και ο ιδιος o Jimi σημερα να εβαζε τοσο φουλ γκαζια σε καποια σημεια. (μη ξεχναμε οτι αυτο προσπαθουσε απο τοτε ;D )
Μπραβο.
-
Πολύ καλή προσέγγιση ενός κολοσσιαίου τραγουδιού σε πιο hard μονοπάτια.
Το gain είναι όντως τσιμπημένο, αλλά όχι ενοχλητικό.
Το σόλο το άκουσα ευχάριστα, το μόνο σημείο μου με ξένισε κάπως ήταν το γρήγορο alternate picking λίγο πριν το 3ο λεπτό.
Γενικά ωραία προσπάθεια, μπράβο σου!
-
Συμφωνώ για τα περι gain, δεν με ενόχλησε, αλλά ίσως ένα τακ κάτω θα ήταν καλύτερα. Ωραίο και το σόλο :)