Το Στέκι των Κιθαρωδών
Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: Antony Manolas στις 26/07/17, 21:17
-
Καλησπέρα στη παρέα, καινούργιο κομμάτι απ το τελευταίο μου EP - "Light Refraction" :
https://www.youtube.com/watch?v=I7TAeS0SmsY (https://www.youtube.com/watch?v=I7TAeS0SmsY)
-
Ο ΘΕΟΣ, αν είμασταν στην δεκαετία του 80.
Θεός (σκέτο) αν είμασταν στην δεκαετία του 90.
Φοβερός αν είμασταν στην δεκαετία 00.
Ωραίος για τα σημερινά δεδομένα.
-
haha, thanks I guess! ;D
-
@panixgr δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να κρίνουμε με βάση τι είναι πιο δημοφιλές τελευταία, ή/και συγκρίνοντας με τα επίπεδα που έχει φτάσει η κιθαριστική τεχνική αλλά και η μουσική τεχνολογία. Γιατί π.χ. να ακούμε ακόμα AC/DC με τα απλοϊκά τους ριφ και σόλο, και "παλαιομοδίτικο" ήχο; Η μουσική είναι βασικά ψυχαγωγία, όχι μόδα.
@Antony Manolas , γενικά δεν μου κάθεται καλά στα αυτιά η 1η κιθάρα, ακούγοντάς από ηχεία Η/Υ στην δουλειά. Ακούω να χάνεις τον τόνο σε κάποια σηκώματα, και κάπου αλλού και τον χρόνο. Οι μακριές νότες σου θα γινόντουσαν πολύ πιο γλυκιές βάζοντας (περισσότερο) βιμπράτο. Η βασική μελωδία είναι ωραία. Το υπόλοιπο σόλο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, σαν να μην είναι επαρκώς μελετημένο.