Το Στέκι των Κιθαρωδών
Ειδικά θέματα => Εκμάθηση – Πρώτα βήματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: Ioannis Anastassakis στις 17/06/22, 16:59
-
Χαιρετώ όλους τους φίλους!
Δυστυχώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι νιώθουν πόνο στα χέρια τους στην προσπάθεια τους να παίξουν πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι προσεγγίζουν το θέμα της ταχύτητας από εντελώς λάθος οπτική γωνία. Πάμε να δούμε τι εννοώ με αυτό στο σημερινό βίντεο.
Ελπίζω το σημερινό βίντεο να βοηθήσει όσους έχουν παρόμοια απορία. Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=FArk5Psw2xg (https://www.youtube.com/watch?v=FArk5Psw2xg)
Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στο ioannis@ioannis.org αλλά και στο Facebook Fan page μου, https://www.youtube.com/watch?v=6PUfEutczbU (https://www.youtube.com/watch?v=6PUfEutczbU)
Τα λέμε την επόμενη φορά!
Φιλικά,
Ioannis Anastassakis
Ioannis Anastassakis - Coach of The Guitar Champions
https://eliteguitarcoaching.com (https://eliteguitarcoaching.com)