Το Στέκι των Κιθαρωδών
Ειδικά θέματα => Εκμάθηση – Πρώτα βήματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: Ioannis Anastassakis στις 26/08/22, 07:27
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Ένα πολύ ενοχλητικό συναίσθημα που κατά καιρούς το έχουμε όλοι μας, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας, είναι ο εκνευρισμός σχετικά με τον χρόνο που χρειάζεται για να βελτιωθούμε στην κιθαρα. Αν σκέφτεσαι το ίδιο ευτυχώς, δεν είσαι μόνος σου. Το σημερινό θέμα του βίντεο είναι ακριβώς αυτό και μπορώ να πω πως αφορά όχι μόνο τους κιθαρίστες αλλά όλους όσους ασχολούμαστε με την μουσική.
Ελπίζω να βρείτε εποικοδομητικές τις απόψεις μου και να βοηθήσουν όλους όσους τους απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=5rg0n6Nyrok (https://www.youtube.com/watch?v=5rg0n6Nyrok)
Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στο ioannis@ioannis.org αλλά και στο Facebook Fan page μου, https://www.youtube.com/watch?v=6PUfEutczbU (https://www.youtube.com/watch?v=6PUfEutczbU)
Τα λέμε την επόμενη φορά!
Φιλικά,
Ioannis Anastassakis
Ioannis Anastassakis - Coach of The Guitar Champions
https://eliteguitarcoaching.com (https://eliteguitarcoaching.com)