1
Συναντήσεις / Απ: Συνάντηση μελών 2021
« στις: 30/08/21, 00:09 »
Χμμ...
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.
Ωπ! καλημέρααα!
και γω ηθελα να βάλω τουτο το εικονιδιο...![]()
![]()
θέλω κάτι που να είναι ανεξάρτητο με τον browser... να μπορείς να διαλέγεις σταθμό από τον player... και να έχει και ελληνικούς σταθμούς....![]()
![]()
![]()
Με αφορμή το τελευταίο post (κι επειδή με ενδιέφερε κι εμένα) ανακάλυψα το vTuner, το οποίο υποτίθεται ότι παίζει μουσική και τηλεόραση από το internet. To τσεκάρω τώρα, αν θες δες το κι εσύ. Για να λειτουργήσει χρειάζεται έναν media player, το RealPlayer.
θέλω κάτι που να είναι ανεξάρτητο με τον browser... να μπορείς να διαλέγεις σταθμό από τον player... και να έχει και ελληνικούς σταθμούς....![]()
![]()
![]()
Να ζητήσω κατ' αρχάς συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δυστυχώς η γρίππη δε λογαριάζει φεστιβάλ κι έτσι φρόντισε να μας στερήσει προσωρινά από ένα μέλος της Κριτικής Επιτροπής.
Φροντίζουμε για να λυθεί το ζητήμα το συντομότερο δυνατόν και να έχουμε τα αποτελέσματα όσο γίνεται νωρίτερα.
Και πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση.
Με απλά λόγια, συμφέρει τα δύο μεγάλα κόμματα, αυτοί που δεν θα τους ψηφίσουν να μην ψηφίσουν καθόλου.Εσύ πως το συμπέρανες αυτό;;;
Με απλά λόγια, συμφέρει τα δύο μεγάλα κόμματα, αυτοί που δεν θα τους ψηφίσουν να μην ψηφίσουν καθόλου.
Αυτό ισχύει με την έννοια ότι όσο λιγότεροι δυνητικοί ψηφοφόροι μικρών κομμάτων ψηφίσουν, τόσο μειώνεται η πιθανότητα εισόδου περισσοτέρων κομμάτων στη βουλή. Όσο λιγότερα κόμματα μπουν στη βουλή, τόσο ευκολότερη γίνεται η αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνονται εξαιρετικά νόστιμα αυτά που είδα. Και όσο για τον βασανισμό, έλεος με την υποκρισία...Εμείς που κάθε Πάσχα σουβλίζουμε ολόκληρο Α Ρ Ν Ι είναι καλύτερο??
....και άντρες και γυναίκες, είμαστε σίγουρα απ'τους χειρότερους οδηγούς στην Ευρώπη...
...που πάντα υπάρχει κάτι να με "χαλάει" και συνήθως "χαλάω" και τρίτους...
Όταν σε έλεγα εγώ στραβόξυλο και στριμάδι, κάτι ήξερα...![]()
![]()