Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - asdfasdf

Σελίδες: [1]
1
Με το κουρδισμα μια χαρα ειναι μεχρι τωρα οσο κ να το παρακανω στα bend σπανια "φευγει" η χορδη κ ποτέ σε σημειο να ακουγεται απαραδεκτα ξεκουρδιστη.Πληρως ικανοποιημενος στο θεμα αυτο.Το τρεμολο το χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα "κατω" αν κ εχει μια μικρη δυνατοτητα για "πανω".Εξισου σταθερο το κουρδισμα κ με το τρεμολο,σε λογικα πλαισια παντα.Βεβαια κανει ενα ηχο σα να "φευγουν" οι χορδες οταν κανω "βουτια" αλλα περιεργως ειναι μονο ηχητικο αυτο.Μαλλον το εχω σφιξει αρκετα,γι'αυτο συμβαινει.Μου αρεσει πολυ το 9,5 radius,το βρισκω βολικοτατο.Ειχαν το συγκεκριμενο χρωμα σε ενα τελευταιο κομματι (απ'οτι μου ειπαν) στην αποθηκη(?)τους στην Πατρα,κατοπιν παραγγελιας βεβαια.

2
Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο κ δοκιμες,κατεληξα σε αυτη την κιθαρα http://www.thomann.de/gr/fender_american_standard_strat_mn_ow.htm
που με ικανοποιει περισσοτερο στο χερι(νομιζω ειναι κ το πιο βασικο),κ στο ειδος που χρειαζομαι.Αγοραστηκε προ εβδομαδας απο το store στα εξαρχεια στα 1050euro,"επιβραβεύοντας" ετσι την εξυπηρετικοτητα κ την καλη διαθεση του καταστηματος σε συγκριση με τα υπολοιπα της γυρω περιοχης.Αν κ δεν θα πρωτοτυπησω, πρεπει να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα των "καθαρων" της,ιδιως στις θεσεις 2 κ 4,οπως κ απο την αξαιρετικη ποιοτικα κατασκευη της.Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια.

3
επειδη στο thomann η συγκεκριμενη american deluxe δε βρισκεται σε στοκ κ θα καθυστερησει πανω απο μηνα η παραδοση,εψαξα στο musicstore αυτη που μου προτεινες που μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση.Ξερεις αν ειναι το ιδιο αξιοπιστο το σαιτ αυτο,οπως κ το thomann?κ παλι ευχαριστω

4
Καλως ηρθα στο site!Χρειαζομαι μια κιθαρα για επαγγελματικη χρηση κ μπορω να διαθεσω εως 1300ευρω.Τα στυλ μουσικης με τα οποια ασχολουμαι επαγγελματικα ειναι classic rock,soul,funk,disco.Mε αυτα τα δεδομενα εχω καταληξει στην stratocaster amer.standard,η οποια στο thomann στοιχιζει 1000~1200ευρω.Κατ'αρχην θα ηθελα τις αποψεις σας για την επιλογη αυτη.Το εν λογω site μπορω να το εμπιστευτω?(δεν εχω ξανακανει αγορα on-line,κ την σκεφτομαι για την ελκυστικοτατη τιμη σε σχεση με τα ελληνικα καταστηματα).Μεχρι τωρα επαιζα με μια (δανεικη) washburn των 190 ευρω,ενω χρησιμοποιω την boss gt-5.Με την washburn ,εκτος του μετριας ποιοτητας ηχου που απεδιδε ,ειχα μεγαλα προβληματα στο κουρδισμα,καθως μετα απο καθε bending επρεπε να ριξω κερμα για το αν ειχε "φυγει" η χορδη.Γενικα βεβαια κανω "αγρια"bending εως 2,5 τονους.Μπορω με τη strato να ειμαι σιγουρος για το θεμα αυτο(σε λογικα πλαισια εννοω) ή να προτιμησω καποια αλλη με lock?.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σελίδες: [1]