Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Gyperboloid

Σελίδες: [1]
1
Ok, μια "σελφι" :). Ταινια αλουμινιου απο καταστημα με εργαλεια, χρωματα, υδραυλικα κ.α. Πηρα μια 1,20 εουρα- νεουρα. :)

2
Για να μην δημιουργω καινουργιο τοπικ ( η πως τα λενε :) ): ξερει κανεις, που στη Σαλονικα βρισκω αυτοκολλητη ταινια αλουμινιου ; Στα χρωματοπωλεια ή στα καταστηματα με εργαλεια ; Επειδη σε καταστημα ηλεκτρονικων που ρωτησα ( αντιστασεις , πυκνοτες κ.α. αναλωσιμα ) δεν το ξερουν- δεν το φερνουν.

don't kill me  :-[

3
Superb !  8) Πολύ ωραίο ! Είσαστε επαγγελματίας μουσικός ? Όπως σωστά έχουν πεί πολλές φορές εδώ, όλα τα κομμάτια σας τα " σπάνε " ! ;)

4
Να φανταστείς ! ;D Βασικά...όχι ! Απο μηδέν ξεκινάω. Μέθοδος αντιγραφής .  ;D Αυτό το Rebote Delay του tonepad το ξέρω, αλλά λένε ότι βρωμίζει λίγο τον ήχο ( λογικό μάλλον, με μόνο μία/δύο ICs ). Και αυτό το Yerasov Delay δεν το έχουν για πολύ δύσκολο. Εν το μεταξύ, δεν ξέρω αν είδες το layout του, μήπως και δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα :D : να'το
οταν το delay ειναι full και παιζεις μπασες νοτες τοτε βρομιζουν λιγο...εγω εχω κανει τις μοντες μου και το καθαρισα αρκετα....εαν το ξεκινησεις πεσμου να στις πω...[pm μονο]
τωρα οσο για το layout....σε εμενα δεν φαινονται τραγικα τα πραγματα απλα το να μην εχεις καμια απολυτως γνωση και να ξεκινησεις κατι τετοιο ειναι τρελιτσα! ;) μαγκια σου!χρησιμοποιησε socket για τα ic....θα σου σωσουν πολυ πεδεμα!
παρολα αυτα κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να φτιαξεις πρωτα ενα distortion ή overdrive να δεις εαν ολα πανε καλα και μετα κανεις βουτια και στα δυσκολα! :P




Εμ, τρελός είμαι και με το χαρτί στο χέρι  ;D Δεν πειράζει, θα το προσπαθήσω.  :) Όσο για τα ολοκληρωμένα που χρησιμοποιεί ( το Delay που ανέφερα εγώ ) : PT2399 ,   CD4066,   TL074,   78L05, είναι εύκολο να τα βρείς? Και μήπως υπάρχουν κάποια ανάλογα, με τα οποία θα μπορούσα να τα αντικαταστήσω σε περίπτωση που δεν βρώ τα πρώτα?
 
   

 

5
Να φανταστείς ! ;D Βασικά...όχι ! Απο μηδέν ξεκινάω. Μέθοδος αντιγραφής .  ;D Αυτό το Rebote Delay του tonepad το ξέρω, αλλά λένε ότι βρωμίζει λίγο τον ήχο ( λογικό μάλλον, με μόνο μία/δύο ICs ). Και αυτό το Yerasov Delay δεν το έχουν για πολύ δύσκολο. Εν το μεταξύ, δεν ξέρω αν είδες το layout του, μήπως και δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα :D : να'το 

6
Θεσσαλονίκη ! Ξέρω εγω ? Επειδή δεν ξέρω τις τιμές πάνω-κάτω, δεν ήξερα   αν είναι πολύ ή κανονική αυτή. Πάντος γενικά, όταν την  άκουσα , μου   φάνηκε κάπως.  :P Το link είναι εντάξει τώρα.  :)

7
Ωραία, λοιπόν ! Αγόρασα πλακέτα επιχαλκ. ( Α4 φύλλο = 11 ευρώ  :o ) , τριχλ. σίδηρο. Τώρα  :) ,  θέλω να φτιάξω ένα Delay και έχω στο μάτι το παρακάτω απο ένα ξένο ( ρώσικο ) site http://www.guitar-gear.ru/index.php?p=proj&id=20. Ακριβώς κάτω απο την εικόνα με το κύκλωμα μπορείται να το κατεβάσετε σε PDF ( όπως στην εικόνα ) και σαν αρχείο Sprint Loyout ( πρόγραμμα που μάλλον θα ξέρετε, πολύ γνωστό, για σχεδίαση κυκλωμάτων ). Τί έχετε να πείτε? Έχετε κάποιο άλλο Delay να μου προτείνετε ( εύκολο )? :)


 

8
Ευχαριστώ ! Είναι κανονικό κατάστημα ? Γιατί κάπου εδώ διάβασα ( και καλά ) πως πέπει να κλείσεις ραντεβού :o Ή άκυρο αυτό ( μήπως μόνο για ακριβές κιθάρες και ενισχυτές )  ???

9
Χμμ, νομίζω η παρεξήγηση ξεκίνησε απο το πρώτο post .  :) Δεν είναι ένας ενισχυτής, αλλά combo. Οπότε η έξοδος για την οποία μιλάμε είναι για τα ακουστικά ή και line out .  Γιατί όμως να συνδέσεις ένα εξωτερικό ηχείο, όταν έχεις ήδη ένα ενσωματωμένο ? Γιατί συνδέοντας στην έξοδο αυτή, λογκό είναι να μην λειτουργεί το "μητρικό" ταυτόχρονα μ'αυτο που συνδέεις . Αν θες όμως να λειτουργούν και τα δυό, τα συνδέεις απο πίσω, μέσα στο κουτί . Ναι, έλα ντε , δεν χωράει το δεύτερο !  :) Άρα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο κουτί, όπου θα χώσεις  >:D τον ενισχυτή και τα δύο ηχεία, συνδεδεμένα είτε παράλληλα και στη συνέχεια στη σειρά με μια αντίσταση είτε στη σειρά, με το ηχείο που θες να συνδέσεις να είναι συνδεδεμένο παράλληλα με μια αντίσταση και πάλι ;) Τέλος πάντων συνδιασμοί χρειάζονται, με την προυπόθεση ότι η συνολική αντίσταση θα είναι ίση ή έστω και μεγαλήτερη των 4 Ωμ. Ειδάλως, με αντίσταση μικρότερη των 4 Ωμ, όπως είπαν και παραπάνω, μπορεί να γίνει "καπούτ".  0:)

10
Ααα, ωραία ! Ε τότε να αλλάξουμε ντεκόρ... >:D    ;D   Τα χημικα σε σκόνη προφανώς συμφέρουν οικονομικά, έναντι των " έτοιμων " ? Γενικά οι τιμές που κυμαίνονται για τα χημικά? Έχω δεί αρκετά βιντεάκια σχετικά με την μεταφορά σχεδίων κυκλωμάτων και παντού το μόνο διάλυμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν αυτό του τριχλ.σιδήρου. Όμως πρόσφατα κάπου διάβασα γαι περισσότερα διαλύματα. Τελικά, χρειάζονται πόσα και ποιά ακριβώς ?

11
Τις πλακέτες, επιχαλκομένες ( σωστά μπρε ? :P ), τις πουλάνε στα καταστήματα με εξαρτήματα ηλεκτρονικών ? Και επίσης, εγώ εκτυπωτή laser ουκ έχω  ::) , οπότε η μόνη λύση - κάτι ειδικοί μαρκαδόροι ? Και αυτοί στα ηλεκτρονικά ? Και τα διαλύματα ( Cl 3 Fe  κ.λ.π ) παλι στα εκεί ?  ::)

                                                                                Ξέρω, ξέρω  0:)

12
Χαιρεται ! Με ενδιαφέρει ένα πεταλάκι της Behringer, συγκεκριμένα το DD600 ( digital delay ). Ξέρει κανείς καταστήματα στη Σαλόνικα που έχει τα πεταλάκια της εταιρίας αυτής ; :)

Σελίδες: [1]