Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - aniartos

Σελίδες: [1]
1
Rock και hard rock κομμάτια από ένα δυνατό συγκρότημα.
Τραγούδια από Rory Gallagher, Gary Moore, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple κ.ά. (classic rock και full solo)
Πολύ καλά για μια μπύρα ..


http://www.avopolis.gr/details/5100-motherhackers
Όποιος περάσει ας γράψει και μια κριτική  :-X
Roi Mat, Σολωμού 17-19, Αθήνα, map

2
Ελληνικά τραγούδια σε μορφή gp3 δέν έχω βρεί πουθενά, αλλά μπορείς να περάσεις στο guitar pro αρχεία midi που υπάρχουν πολλά και ελληνικά π.χ. www.greekmidi.com

3
Το βασικότερο για μένα είναι να παίζεις κιθάρα κάθε μέρα, συνέχεια. Το ωδείο είναι η λύση για τους μοναχικούς, καλύτερα να παίζεις σε καμιά μπάντα, εκεί μαθαίνεις περισσότερα, φτιάχνεις το δικό σου στυλ, παίρνεις ακουστικά ερεθίσματα απο τους άλλους και καταλαβαίνεις τί πρέπει και πώς να παίζεις εσύ. Μέσα στη μπάντα είσαι ο ένας, αλλά ολόκληρη η μπάντα είσαι εσύ, αντίθετα στα ωδεία μαθαίνεις να είσαι ένα κομμάτι απ' το σύνολο, πολύ μονόπλευρο και δεν σου δίνει ελευθερία να εκφραστείς.

4
Ακόρντα / Re:Bm(-9)...ti shmainei
« στις: 01/07/02, 18:04 »
-9 ή αλλιώς b9, θεωρητικά πρέπει να παίξεις την ένατη νότα της συγχορδίας ελλατωμένη. Δηλαδή πρέπει να έχεις στη συγχορδία Bm και ένα C. Δοκίμασε όπως πιάνεις την bm μπαρέ στο 2ο τάστο, να  πατήσεις δεξιότερα το μικρό δάκτυλο.

5
To kalutero pou exw vrei einai edw: http://listen.to/effects
vgazei fovero distortion :D

6
H kalhterh lush apo oles kai gia na exeis pragmatika teleio hxo, san pragmatika drums kai oxi hlektronika (midi sucks!) , einai na pareis karta hxou th Sound Blaster kai na katevaseis apo to site ths kartas(www.soundblaster.com) to soundfont acoustic kits. An valeis kai kana midi keyboard, egines pia drummer!

Σελίδες: [1]