Γεια σας, ειμαι ενας 16χρονος απο την Βεροια και παιζω κιθαρα 1-1,5 χρονο. Εχω εναν ενισχυτη που εχει απο τα χειροτερα distortion που χω ακουσει (ειναι ενας randall solid state που τον αγορασα περσυ μαζι με την κιθαρα απο τον μαυρομουστακη στην Θεσσαλονικη).
Για να μην πολυλογω...
Η κιθαρα μου ειναι μια ibanez 321ex (με coil split οποτε εχει μεγαλη ποικιλια, μιας και παιζω αρκετα διαφορετικα ειδη). Παιζω απο rock σε στυλ arctic monkeys μεχρι και melo-death σε στυλ amon amarth. Οποτε ο ενισχυτης θελω να χει κι αυτος αρκετα καλα καθαρα και καλο distortion (ας ειναι καλο και για το πολυ υπαρχουν και τα πεταλια για πιο μετα).
Θα προτιμουσα 5watt ενισχυτη γιατι τον χρησιμοποιω μονο στο σπιτι και το πολυ-πολυ να τον χρησιμοποιησω και στο σχολειο που καθε τσικνοπεμπτη κανουμε ενα μικρο liveακι. Τωρα, αν αξιζει ο ηχος, μεχρι 10-15 watt βολευομαστε.
Τωρα για american η british voicing δεν μπορω να πω τιποτα μιας και παιζω πολλα διαφορετικα ειδη.
Εχω ειδη κανει μια ερευνα κι εχω καταληξει στο blackstar
ht-5r που ειναι μια πολυ καλη επιλογη για εμενα μιας κι εχω ακουσει αρκετα καλα λογια γι αυτον και σε reviews και στο youtube, εχει το isf για το british-american voicing, reverb, ειναι λιγα watt κι εχει και μονο 1 λαμπα.
Budget μπορω να διαθεσω μεχρι 500αρικο το πολυ. Λαμπες θα θελα να χει λιγες για να μην αδειαζει η τσεπη καθε φορα που αλλαζω. Reverb οπωσδηποτε (ολα ακουγονται καλυτερα με λιγο reverb). Τωρα για fx loop δεν με ενδιαφερει. Η γνωμη σας μετραει. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.