2
« στις: 29/07/04, 22:42 »
Σήμερα παιδιά έκανα μία βόλτα στα μαγαζιά εδώ στην Θεσ/νίκη και είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικές κιθάρες.Λοιπόν έχουμε και λέμε.
1)Epiphone LP standard. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Πολύ καλός ήχος. Το μόνο μειονέκτημα είναι το βάρος της που είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με τις άλλες.
2) Fender Stratocaster Mexico. Αν και έχω ακούσει πολλά κολακευτικά σχόλια γι'αυτές τις κιθάρες δεν μπορώ ότι μου άρεσε ιδιαίτερα ο ήχος της. Με τους μονούς μαγνήτες δεν κάνει βέβαια για metal που θέλω εγώ (πολύ ενοχλητικός θόρυβος από τον ενισχυτή).
3)Music Man OLP MM1: Πολύ καλή κιθάρα για τα λεφτά της κ σε ήχο κάτι ανάμεσα στην stratocaster κ την epiphone.
4)Godin Freeway: Να σας πω την αλήθεια η Godin μου άρεσε περισσότερο από όλες στον ήχο της.Κάνει κ για metal αλλά κ για ποιο χαλαρά πράγματα.Είναι ποιο all-around κιθάρα νομίζω.Είναι κ ελαφριά κ εμφανίσιμη συγχρόνως.
Αυτά τα μοντέλα μπόρεσα να δοκιμάσω σήμερα... Έχετε να προτείνεται κάτι? Τίποτα που θα πρέπει να προσέξω? Βλέπω να πηγαίνω προς την Godin πάντως. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν την είχα ξανακούσει μέχρι σήμερα. Είναι καλές κιθάρες?
Περιμένω τα σχόλια σας.Δεχτές όλες οι γνώμες. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. JaYmZ Oί Ibanez 1570,1550 έχουν 730 έκαστη αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τις δοκιμάσω.Δεν τις είχε το μαγαζί.