Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - epodos

Σελίδες: [1]
1
 ::) εξαρταται απο το τι θέλει ο καθένας........αν θελει κάποιος να αποκτήσει κάποιο χαρτί το οποίο θα τον βοηθήσει επαγγελματικά τότε η κλασσική γνωση είναι απαραίτητη. Η κλασσική μουσική, η αρμονία, αντίστιξη κτλ θα σου δώσουν τη βάση,τη γνώση, την τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε άλλα είδη μουσικης...Αν καποιος δεν θέλει να ασχοληθει καθόλου με την κλασσική παιδεία μπορει να ζητησει απο το δασκαλό του ωδείου να του δείξει κάποια πραγματα στο είδος μουσικής που τον ενδιαφέρει χωρις να δωσει εξετάσεις.....το χω δει αυτό :)

2
     O θανατος δεν αντιμετωπίζεται απλά συνηθίζεις στην ιδέα της απουσίας. Εχασα την μητέρα μου όταν ήμουν δώδεκα χρονών. Δεν το συνειδητοποιήσα αμέσως. Εκλαιγα αλλα δεν ήξερα ακριβώς γιατί.Αργοτέρα αρχισε να μου λείπει αισθητα.

3
  Θα είναι όταν μου πει..... Σ'αγαπάω
    αλλα μέχρι τότε μικρές ευτυχισμένες στιγμες ζω όταν βρίσκομαι σε συναυλίες.....

4
   To τραγούδι οφείλω να ομολογήσω μου άρεσε πάρα πολύ :D
    Ο ήχος της κιθάρας στην εισαγωγή ήταν πάρα πολύ καλός.
    Η φωνή εβγαζε μια μελαγχολία που ταίριαζε απόλυτα με τη μελωδία και τον στίχο.
    Ο ήχος των πλήκτρων δεν μου φάνηκε καθόλου παιδικός. Η εναλλάγη πλήκτρων κίθάρας μου ακούστηκε πολύ όμορφα.
    Το σόλο της κιθάρας απολαυστικό! ::)
     Απο ότι καταλάβατε κακό λόγο δεν έχω να πω. Το κομμάτι μ'αρεσε πάρα πολύ και με άγγιξε. :'(
     Μπραβο!!Πολύ καλή δουλειά!!! :D

5
το τραγούδι "more than words" των Εxtreme

6
Συναντήσεις / Re:ThiseioTsarka 10/10/04 13:10
« στις: 08/10/04, 15:40 »
Λοιπον...... ::) 50%  για μένα

7
Πότε ήταν η πρωτη πρωτη φορα που εδωσε συναυλία,με ποιούς και πως αισθάνθηκε

8
εγινε!ευχαριστώ :)!

9
ποιό είναι το σημείο συνάντησης?για να έρθω και γω, αν μπορέσω,να σας γνωρίσω και απο κοντα ::)?(αν θέλετε και νέα μέλη στην παρέα :))

11
πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες!!!περιμένουμε ώρα!!αν μπορούσε και ο Αλκίνοος........δεν θα μας κακόπεφτε  :)

Σελίδες: [1]