Καλησπερα και απο εμενα,
Νομιζω ειναι λιγο υπερκορεσμενο το θεμα συζητησης των setup ηλεκτρικης κιθαρας στην Αθηνα. Μετα απο αρκετα χρονια που το ειχα αφησει το σπορ...το ξαναξεκινησα και βλεπω οτι θελει δουλεια η κιθαρα.
Δεν θελω να πλατιαζω, απλα θα ηθελα να μου πειτε καλους μαστορες που να μπορουν να πετυχουν χαμηλο action σε FR κιθαρες. Oταν λεω χαμηλο, εννοω χαμηλο. Χρειαζεται προφανως και ελαφρυ fret leveling.
Εχω παει σε 2 ως τωρα και με κοιτανε σαν εξωγηινο οταν τους λεω για χαμηλοτερο action. Ειναι πολυ υψηλο για μενα και πραγματικα απορω με τις απαντησεις τους. Και τις 2 φορες δεν αφησα να γινει δουλεια στη κιθαρα.

Παντα σεταρα εγω ο ιδιος τις κιθαρες μου, αλλα για να γινει δουλεια στα ταστα...προφανως χρειαζομαι καποιον επαγγελματια και καλο γνωστη καθως δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια και εμπειρια στο θεμα.

Εχω δει διαφορα στο ιντερνετ, no offense, απλα θα ηθελα τις αποψεις κυριων που παιζουν με χαμηλο εως πολυ χαμηλο action σε κιθαρες με FR, η που ξερουν τεχνικο guarantee οτι σεταρει τετοιου ειδους οργανα.

Πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας!