Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - fedstog

Σελίδες: [1]
1
Στέρεο Input για μπάσο το οποίο δεν βρίσκω πουθενά επαρχία. http://www.thomann.de/gr/allparts_switchcraft_ep0152_buchse.htm
Μπορώ να το βρώ κάπου με λιγότερα μεταφορικά απο thomann Γιατί δεν λέει 10ευρώ+20 έξοδα αποστολής.

2
Υγεία / Πόνος στο δάχτυλο
« στις: 06/05/11, 09:07 »
Θα πάω σήμερα σε Ιατρό αλλά το γράφω μήπως έχει δεί κανείς κάτι ανάλογο.

Είμαι μηχανικός 22 ετών

2009 και 2010 δούλευα πολύ για το πτυχίο και με έπιασε ένας πόνος στον παράμεσο στην μεσέα άρθωση ο οποίος είναι συνέχεια κάπου στο βάθος. Με λίγα λόγια είναι απλα ενοχλητικός (έκανα μια μελέτη 100+ σελίδες στο word). Τελείωσα με το πτυχίο, έπιασα πάλι κιθάρα και μπάσο και ο πόνος πέρασε.

Τώρα δουλεύω σε γραφείο εδώ και 5βδομάδες και ο πόνος επανήλθε μετά απο 7 μήνες απο τότε που μου πέρασε. Με πονάει σε ανοίγματα που κάνω στην κιθάρα πχ 1-3-6  1-3-6  1-3-6 στην κλασική και 2-4  1-4  1-4  1-3 στο μπάσο κτλ αλλά όσο και να παίζω ο πόνος δεν αυξάνεται ούτε μειώνεται η ταχύτητα μου.


Σήμερα δεν θα πάω και πρόβα μεχρι να σιγουρευτώ οτι δεν πρέπει να το πιέζω.

Όποιος έχει δεί κάτι ανάλογο ας απαντήσει θα σας πώ το βράδυ ή αύριο τι θα πει ο ιατρός να ξέρει αντίστοιχα όποιος άλλος δουλεύει σε γραφείο ή σε υπολογιστή και το έχει πάθει.

3
Ενισχυτές / Fender Rumble
« στις: 28/04/11, 13:44 »
Πρώτο πόστ απο μένα, είμαι μπασίστας τα τελευταία 10 χρόνια.

Όσον αφορά κεφαλή για μπάσο (ενδιαφέρομαι για την fender rumble 350), με βάση ποιά χαρακτηριστικά επιλέγω ηχείο? Θέλω να αγοράσω κάτι φτηνό για να το αφήσω σε κοινόχρηστο χώρο (χρησιμοποιείται απο 5 συγκροτήματα), και όταν φεύγω να πέρνω μαζί μου την κεφαλή, αλλά δεν έχω ιδέα πως να το διαλέξω να είναι συμβατό. (πχ ίδια watt ή ίδια ohm το ηχείο με την κεφαλή). ΕΠίσης είδα στον ιστότοπο της fender οτι συνδιάζουν με την κεφάλη μια καμπίνα 1000watt η οποία είναι στα ίδια Ohm με την κεφαλή. Με λίγα λόγια τα έχω μπλέξει τελείως Help :P

Τώρα έχω τον αντίστοιχο τριαντάρη και για μελέτη είμαι ικανοποιημένος 100% αλλά δεν βγάζει ένταση στο στούντιο και ίσα που ακούγομαι αν κοπανάει ο ντράμερ.

Τροποποίηση: αν έχετε προτάσεις για άλλες μάρκες δεκτές

Σελίδες: [1]