Κώστα...άκουσα την δουλειά σου και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μάθω την ηλικία σου...
Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά από το μηδέν χωρίς να έχεις τις απαραίτητες γνωριμίες. Ωστόσο η κριτική μου πάντα καλοπροαίρετα δεν θα είναι καλή. Ίσως γιατί απέχω και πάρα πολύ από το στυλ που παρουσιάζεις μέσα από αυτό το cd.
Στιχουργικά βρίσκεται η δουλειά αυτή ( με βάση τις δικές μου προσδοκίες ) σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Οι στίχοι δεν μου έκαναν κλικ πουθενά. Ίσως κάποια καλά τους σημεία με διαφορετική μελοποίηση να μπορούσαν να αναδειχθούν καλύτερα.
Η μουσική είναι εντελώς κοινότυπη σε ότι αφορά την μελωδική γραμμή. Κάποια θεματάκια ή η παρουσία πνευστών δεν σώζουν την κατάσταση.Ελαφρά ποπ-ροκάκια από αυτά που κατά εκατοντάδες παράγονται στην επίσημη δισκογραφία ή φυσικά και εκτός δισκογραφίας από εκατοντάδες σχήματα...
Η ερμηνεία θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή της τραγουδίστριας ( δεν έχει κάτι ιδιαίτερο όμως να παρουσιάσει και εδώ παίζει μέγιστο ρόλο και η σύνθεση που καλείται να ερμηνεύσει ) και η δική σου μάλλον μέτρια.
Υποθέτω ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι είναι αρκετά νεανικό και εκεί βέβαια η αποδοχή μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από την δική μου..
Ωστόσο χαιρετίζω την προσπάθειά σου και ελπίζω ότι μέσα από διάφορες γνώμες θα ωριμάσεις καλλιτεχνικά δίνοντας καλύτερα δείγματα στο μέλλον που έχεις μπροστά σου...