Αποστολέας Θέμα: Κώστας Λεμονίδης - Κάπως Αμήχανα...  (Αναγνώστηκε 3200 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

lemonc

• Επισκέπτης
:P
Καλή σας ημέρα αγαπητοί συνάδελφοι κιθαρίστες.
Γράφω γιά να σας παρουσιάσω την πρώτη μου δικογραφική απόπειρα.Το cd λέγεται «Κάπως Αμήχανα...» και κυκλοφορεί από την εταιρεία MELON-MUSIC (διανομή ΚΙΝΗΣΙΣ).Τα τραγούδια είναι σε pop rock ύφος σε στίχους και μουσική κυρίως από μένα.Αν κάποιος ενδιαφέρεατι να το αποκτήσει θα το βρεί κυρίως στα METROPOLIS ή και στο RECORD HOUSE  στη Ν.Σμύρνη.Θα με τιμούσε ιδιαίτερα οποιαδήποτε κριτική γραφτεί.                              Σας ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ..pera apo ton orizonta...
    • Προφίλ
    • Music
Re:Κώστας Λεμονίδης - Κάπως Αμήχανα...
« Απάντηση #1 στις: 21/07/04, 17:05 »
geia kai xara...hthela na rwthsw an exeis kapoia sxesh me ton lemonidi pou epaize palia plhktra sthn arvanitaki ??
Vangelis
― Παλιέ μου φίλε τί γυρεύεις;
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
με εικόνες που έχεις αναθρέψει
κάτω από ξένους ουρανούς
μακριά απ' τον τόπο το δικό σου.
Seferis

lemonc

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 21/07/04, 17:25 »
Όχι αγαπητέ Vangelis δεν έχω καμία συγγένεια με τον Σωτήρη Λεμονίδη.Απ'όσο ξέρω τουλάχιστον.

lemonc

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 06/10/04, 15:38 »
Λίγα λόγια γιά το αμήχανο δισκάκι μου θα βρείτε στο   http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/04/lemonidis.html                                                                  Χαιρετισμούς.

Αποσυνδεδεμένος basstorius

• Περαστικός
  • *
  • fun slap n' tap
    • Προφίλ
    • marcus miller
« Απάντηση #4 στις: 07/10/04, 09:02 »
φιλε Κωστα ευχομαι ολοψυχα η δουλια σου να φτασει οσο πιο ψιλα γινεται ξερω και την αγαπη σου για την μουσικη αλλα κυριως ξερω οτι τον αγωνα που εχεις κανει...η συνεργασια με τον ταλαντουχο φιλο μας Γιαννη Ραπτη ηταν σωστη επιλογη...καλη τυχη και παλι...

Αποσυνδεδεμένος Witchking

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Με τους αγγέλους άγγελος...σκυλί με τα σκυλιά
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #5 στις: 15/10/04, 09:51 »
Κώστα...άκουσα την δουλειά σου και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μάθω την ηλικία σου...

Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά από το μηδέν χωρίς να έχεις τις απαραίτητες γνωριμίες. Ωστόσο η κριτική μου πάντα καλοπροαίρετα δεν θα είναι καλή. Ίσως γιατί απέχω και πάρα πολύ από το στυλ που παρουσιάζεις μέσα από αυτό το cd.

Στιχουργικά βρίσκεται η δουλειά αυτή ( με βάση τις δικές μου προσδοκίες ) σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Οι στίχοι δεν μου έκαναν κλικ πουθενά. Ίσως κάποια καλά τους σημεία με διαφορετική μελοποίηση να μπορούσαν να αναδειχθούν καλύτερα.
Η μουσική είναι εντελώς κοινότυπη σε ότι αφορά την μελωδική γραμμή. Κάποια θεματάκια ή η παρουσία πνευστών δεν σώζουν την κατάσταση.Ελαφρά ποπ-ροκάκια από αυτά που κατά εκατοντάδες παράγονται στην επίσημη δισκογραφία ή φυσικά και εκτός δισκογραφίας από εκατοντάδες σχήματα...
Η ερμηνεία θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή της τραγουδίστριας ( δεν έχει κάτι ιδιαίτερο όμως να παρουσιάσει και εδώ παίζει μέγιστο ρόλο και η σύνθεση που καλείται να ερμηνεύσει ) και η δική σου μάλλον μέτρια.

Υποθέτω ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι είναι αρκετά νεανικό και εκεί βέβαια η αποδοχή μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από την δική μου..

Ωστόσο χαιρετίζω την προσπάθειά σου και ελπίζω ότι μέσα από διάφορες γνώμες θα ωριμάσεις καλλιτεχνικά δίνοντας καλύτερα δείγματα στο μέλλον που έχεις μπροστά σου...
...κι΄όποιος θάνατο φοβάται , θα τον κουβαλάει στους ώμους....