Λοιπόν, μάλλον μαζευτήκαμε αρκετοί. Όσοι ήταν να δηλώσουν συμμετοχή, δήλωσαν.
Προς oldnavy.
Υποθέτω ότι και κάποιοι τελικά ίσως να μη μπορέσουν, οπότε εκεί γύρω στους 5 με 6 θα είμαστε. Η πρότασή σου είναι πολλή καλή.
Προς όλους.
Ας δούμε λίγο το πότε και το που. Καλό θα ήταν αν υπήρχε κάποιος χώρος (μαγαζί, γραφείο, αποθήκη κλπ) ώστε να μην ενοχλούμε κανένα. Αν έχει κάποιος κάτι τέτοιο και μπορεί να το διαθέσει ας το πει. Πρέπει να βρούμε μια μέρα και ώρα που να βολεύει, αν κάποιος δεν έρθει μια φορά (και δε γνωρίζει καθόλου) δε θα μπορεί να παρακολουθήσει μετά. Νομίζω ότι Κυριακή είναι μια μέρα που όλοι μπορούν, πιθανότατα πρωί (ε, όχι και ξημερώματα) κοντά στις 11:00 ώστε 13:00 να τελειώνουμε. 4 ή 5 Κυριακές νομίζω ότι θα φτάσουν, τουλάχιστον για το βασικά ώστε όποιος θέλει να μπορεί να προχωρήσει και μόνος του μετά περισσότερο. Αν κάποιος έχει και κάποιο μικρό πίνακα (παρουσιάσεων, που γράφεις με μαρκαδόρο, αυτά που έχουν στα γραφεία, όχι μεγάλο πίνακα) και μπορεί να το φέρνει ακόμα καλύτερα (ας είναι και πολύ μικρός). Η φασαρία θα είναι ελάχιστη (κάποιες συγχορδίες που θα παίξουμε στην κιθάρα ως παραδείγματα, δε νομίζω ότι θα ενοχλήσουν κανένα).
Περιμένω λοιπόν σίγουρες συμμετοχές, εναλλακτικό μέρος και ότι άλλο θέλετε να προτείνετε/προσθέσετε κλπ.