Λοιπόν, να και το review μου αυτού του πολύ πολύ ωραίου album το οποίο δε λέει να φύγει από το WMP...εεε...δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο ωραίο θα το αγοράσω όταν βρεθώ αθήνα...:
Come Clarity1.Take this life: Ο δίσκος ξεκινάει δυνατά όπως πάντα με μπόλικη thrashιά στην αρχή και όπως πάντα τα καθιερωμένα IN FLAMES πιασάρικα σημεία! I like it!
2.Leeches: Να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυακούσει μου φαίνεται λίγο...κάπως. Παρ'όλα αυτά έχει και αυτό ωραία σημεία(Refrain κλπ.)
3.Reflect the storm: Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου για μένα. Ωραίες καφρίλες, Refrain ταξιδιάρικο(για μένα τουλάχιστον)
4.Dead End: Άλλο ένα άριστο κομμάτι στο οποίο τραγουδάει και μια κοπέλα-τους μισούς στίχους αυτή, τους μισούς ο Anders και το ρεφραίν και οι δύο-ωραία μελωδία.
5.Scream: Ξεκινάει με thrash και καταλήγει σε blastbeat (αν έχω καταλάβει σωστά τι είναι αυτό) στο οποίο σου'ρχεται να χτυπηθείς. Μου θυμίζει αρκετά Slipknot το ρεφραίν...(δεν το είπα για κακό αυτό)
6.Come Clarity: Το ομόνυμο τραγούδι του άλμπουμ το οποίο είναι ίσως το αγαπημένο μου από το δίσκο! μπαλάντα στυλ IN FLAMES με φωνητικά που σου ραγίζουν την καρδία. Έχει ωραίο σόλο επίσης με μπόλικα dive bows!
7.Vacuum: Τι να πω, ένα ακόμα τραγούδι που μαμάει από τους αγαπητούς IN FLAMES! Ο Anders(τραγουδιστής) σκίζει! Οι στίχοι οι οποίοι έχουν κοινωνικό χαρακτήρα(αναρωτιούνται για το μέλλον τη κοινωνίας μας) μαμάνε επίσης!
8.Pacing Death's Trail: Αρκετά καλό τραγούδι. Σε άλλους μπορεί να αρέσει πολύ. Μου θυμίζει αρκετά As I Lay Dying για όσους τους ξέρουν (επίσης καλό είναι αυτό...:-)
9.Crawl Through Knives: Αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ και για μένα αλλά και σύμφωνα με την ψηφοφορία για τα καλύτερα τραγούδια στην ιστοσελίδα τους(εκεί είναι πρώτο)
10.Versus Terminus: Μέτριο τραγούδι παρόλα αυτά δεν χάνει σε δύναμη και ενέργεια.
11.Our infinite struggle: Χμμμ...όχι και πολύ σόι...
12.Vanishing Light: Επίσης όχι πολύ σόι. Απ'ότι φαίνεται τα της πλάκας τα άφησαν για το τέλος. Το ρεφραίν μου θυμίζει λίγο Iron Maiden αν δεν κάνω λάθος που είναι η μεγαλύτερη επιρροή τους τουλάχιστον για τα πρώτα albums
13.Your bedtime story is scaring everyone: Δεν είναι ακριβώς τραγούδι. Κάτι σαν απλοϊκό θέμα με... πλήκτρα και αρκετά samples; μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο-μια καμπάνα χτυπάει καθέ τρις και λίγο απλά και ακούγονται και κάτι κύματα. Το θέμα με αυτό το κομμάτι είναι ότι έχει και ένα μυστικό τραγούδι μικρής διάρκειας όχι άσχημο όμως!

Αυτή είναι λοιπόν η γνώμη μου για το άλμπουμ. Απορώ κάθε φορά που ακούω IN FLAMES πόση έμπνευση μπορεί να έχουν για να φτιάχνουν τόσο ωραία υπερ-πιασάρικα(όχι εμπορικά όμως)ρεφραίν και στίχους γενικά; ακόμα ένα μπράβο στον ντράμμερ τους ο οποίος παίζει εκπληκτικα και πολύ δυνατα (Άκου Touch Of Red απ'το "Soundtrack to your Escape"το προηγούμενο άλμπουμ τους!)
Το προτείνω σε όποιον γουστάρει δύναμη και πολύ ωραία ιντερλούδια!
Ωχ, να μην ξεχάσω ότι ο δίσκος συνοδεύεται από ένα DVD (το οποίο δεν έχω πάρει ακόμα από το φίλο μου

,πρέπει να είναι όμως limited η έκδοση που το'χει). Το DVD περιέχει βίντεο από τις ηχογραφήσεις και μερικά video clips. Τώρα αν περιέχει και τίποτα άλλο θα σας το πω όταν το πάρω

Υ.Γ.:Sorry για το τεράστιο review απλά το άξιζε ο δίσκος