Που πήγες και το ξέθαψες ετούτο εδώ βρε αμυλάκι;
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αρκετά πράγματα...
Διαφέρει τόσο από άλλα τσατ το τσατ του κιθάρα!
Όσοι έχουν εισέλθει κατά διαστήματα κ σ'αυτό και σε άλλα τσατ γνωρίζουν για τι μιλάω, αφού έχουν και μέτρο σύγρκισης!Συζητήσεις περί μουσικής το πιο συχνό, συζητήσεις πέρι τέχνης, περί πολιτικής ακόμα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νου σου!Αλλά ανάμεσα σ'όλα αυτά και πιο χαλαρές στιγμές, και στιγμές γέλιου και στιγμές ανίας!Ένας απρόσωπος μα αρκετά άμεσος τρόπος επικοινωνίας!Ένας σχετικά ελεύθερος τρόπος επικοινωνίας, κατα τη ταπεινή μου άποψη!Ας μη ξεχνάμε και το ραδιόφωνο, που κάποτε έγινε αφορμή να ζωντενέψει το τσατ (κι αυτο δεν είναι άλλο παρά μια απόδειξη ότι ρέπουμε κυρίως προς τη μουσική!). Τώρα προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του!
Τώρα το φόρουμ! Το φόρουμ! Και τι δε μπορείς να βρεις εδώ μέσα; Εκτός από τις πληροφορίες για τραγούδια, για μουσικά νέα, για εκδηλώσεις πολιτιστικές, για μουσικά όργανα και συγκεκριμένους καλλιτέχνες εκτός από όόόόόλα αυτά, το φόρουμ σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις την άποψη σου εκτενώς και για τα απλα καθημερινα κι ανθρώπινα θέματα! Σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοπροβληθείς και να επικοινωνίσεις!Αλλά και να γνωρίσεις τους νέους καλλιτέχνες, θα τολμήσω να πω, που γεννήθηκαν μέσα από αυτό εδώ το site!
Και τα δύο λοιπόν, πιστεύω ότι έχουν το ενδιαφερόν τους! έχω φάει ατέλειωτες ώρες πιο δημιουργικές ίσως στο φόρουμ κι ίσως πιο χαλαρές στο τσατ! Αλλά και τα δύο χρείαζονται! Προσωπικά δε μπορώ να είμαι πάντα δημιουργική!Είναι φορές που όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη επικοινωνία, μόνο αυτό! Κι επικοινωνία μέσα από μια κρύα οθόνη σου δίνει μια περίεργη ελευθερία...
Θα σταθώ σε κάτι άλλο:Τόσο το φόρουμ όσο και το τσατ μεταβάλλονται διαρκώς, εξελίσσονται, άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά! Νομίζω ότι είμαστε όλοι υπέυθυνοι γι'αυτό!Παλιότερα και νεότερα μέλη...
Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε μόνο προς το καλύτερο...