Αποστολέας Θέμα: EuroREvisions  (Αναγνώστηκε 1823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
EuroREvisions
« στις: 11/05/06, 17:20 »

Λίγες μέρες πριν το 51ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το EuroREvisions έρχεται για να μας θυμίσει 12 ελληνικές συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision, όπως δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα. Η ΕΡΤ εκδίδει το μοναδικό cd EuroREvisions, με δεύτερες εκτελέσεις από παλιότερες ελληνικές συμμετοχές στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ερμηνευτές όπως η Ευρυδίκη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, οι Μίκρο, ο Μάνος Πυροβολάκης και άλλοι διασκευάζουν την Ανοιξη, το Die for you και άλλα τραγούδια, που διαγωνίστηκαν στη Eurovision. Ο Γιώργης Χριστοδούλου είχε την ευθύνη της παραγωγής του cd. Η πρώτη επίσημη τηλεοπτική παρουσίαση των τραγουδιών θα γίνει την Τρίτη 9 Μαΐου στις 10 το βράδυ, από την εκπομπή Feel the Rhythm της ΝΕΤ. Το tracklisting του album έχει ως εξής: Die for you - Γιώργης Χριστοδούλου, Ανοιξη - Μάνος Πυροβολάκης, Μου λες - Ανδριάνα Μπάμπαλη, Το δικό σου αστέρι - Μίκρο, Σωκράτης Super Star - Ευρυδίκη, Autostop - Ορχήστρα του 5ου γαλαξία, Μάθημα Solfege - Γιώργης Χριστοδούλου και Ανδριάνα Μπάμπαλη, Charlie Chaplin Μέντα και Ειρήνη Ψυχράμη, Όλου του κόσμου η ελπίδα - Αθηνά Ρούτση, Μοιάζουμε - Γιάννης Μαθές, Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου - Τζένη Μπότση και Sunny Χατζηαργύρη, Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα - Marsheaux
Πηγή Premium    

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
Απ: EuroREvisions
« Απάντηση #1 στις: 13/05/06, 00:22 »
......................
        Μουσικό σάιτ είμαστε.........
                                  ......................................................
                        Τι σχέση έχει η εβροβιζιόν;;;
reveduncurieux.blogspot.com